Lue tästä horoskooppisi viikolle 29 (19.7–25.7.)


Oinas (21.3.–20.4.)

Älä anna ystäviesi ylipuhua sinua palkattomien vapaapäivien ottoon. Älä lainaa rahaa henkilölle, jonka läsnäolosta saat yleensä vain negatiivisen fiiliksen. Saatat tienata kekseliäisyydelläsi. Pitkä keskustelu voi puhdistaa ilmaa.

Härkä (21.4.–21.5.)

Harkitse kahdesti, ennen kuin ryhdyt toimenpiteeseen läheisesi puolesta. Kollega saattaa auttaa sinua saamaan pitkään roikkuneen projektin valmiiksi. Hillitse itsesi, mikäli mielesi tekee väitellä. Lähde ulos ja vietä aikaa ihmisten kanssa.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Energisyytesi auttaa sinua saamaan johtoroolin, mikäli niin haluat. Varo, ettei sinua vedetä mukaan juoruiluun, jolla on kauaskantoisia seuraamuksia. Tällä viikolla kannattaa hoitaa paperiasiat kuntoon, myös sopimusten tekeminen voi tulla kyseeseen. Älä luota kollegasi apuun tärkeässä kysymyksessä.

Rapu (22.6.–22.7.)

Ajan viettäminen perheen kanssa tai leppoisa kävelylenkki luonnossa voi johtaa mielenkiintoiseen keskusteluun ja tiiviimpään yhteyteen. Sinulle tärkeä henkilö saattaa sortua kielenkäyttöön, joka satuttaa kovasti – pidä huolta itsestäsi. Suunnittele hauskaa tekemistä ystäviesi kanssa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Tällä viikolla kannattaa jahdata unelmia. Dramaattinen elämänasenteesi on saattanut saada kumppanisi hämmentymään. Voi olla, että pomosi ei ole ollut tyytyväinen työpanokseesi viime aikoina. Lahjakkuutesi huomataan.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Verkostoituminen tulee olemaan välttämätöntä. Sinun täytyy tietää mitä pomosi haluaa, mikäli haluat tehdä työsi hyvin. Älä sorru tuhlaamaan viihteeseen, tai saatat huomata olevasi pinteessä ennen kuun vaihdetta. Äkilliset muutokset kotona vaikuttavat läheisiisi enemmän kuin arvasit.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Voit päästä työssäsi eteenpäin, jos vain keskityt siihen mitä teet. Voi olla, että suunnittelet aloittavasi oman bisneksen. Käy tapaamassa ystäviä tai perhettä. Tällä viikolla kannattaa selvittää viranomaisasia tai muu tärkeä asia.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Muutokset kotona näyttävät todennäköisiltä. Kaikkia suunnitelmasi ei miellytä. Läheisesi saattaa kertoa sinulle hämmentäviä asioita – yritä asettua hänen asemaansa. Käy tapaamassa vanhempaa sukulaista tai ystävää.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sijoitukset tai liiketoiminta saattaa osoittautua kannattavaksi. Varo, ettet anna ihastuksesi sotkea asioita työpaikalla. Vietä laatuaikaa läheisesi kanssa. Kiinnitä huomiota terveyteesi. Mieti, mitä todella haluat saavuttaa.

Kauris (22.12.–20.1.)

Käytä energiasi viisaasti. Voi olla, että saat apua yllättävältä taholta. Ota läheisesi mukaan päätöksentekoon. Tällä viikolla talousasiat tuntuvat olevan kohdillaan. Tee vähintään oma osasi, ja ahkeruutesi palkitaan.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Mielipidettäsi kuunnellaan, älä siis turhaan välttele tilaisuutta puhua suusi puhtaaksi. Harkitse luovan harrastuksen aloittamista. Keskity työhösi. Ongelmat kollegan kanssa saattavat kantautua pomon korviin. Pyri tarmokkaasti tavoitteeseesi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Voi olla, että huomaat jonkun käyttävän avuliaisuuttasi hyväkseen. Tällä viikolla saatat tuntea olosi riehakkaaksi. Rakkaasi ei halua kuunnella kritiikkiäsi. Yritä olla ymmärtäväinen ja rakastava, ja voit välttää konfliktin.

Kuva: Unsplash

SUOSITUIMMAT