Lue tästä horoskooppisi viikolle 17 (25.4.–1.5.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Pidä huolta itsestäsi! Viikonloppuna taloustilanteesi muuttuu. On sitten kyseessä muutos parempaan tai huonompaan, nyt kannattaa nopeasti selvittää rahatilanteesi molempien vaihtoehtojen varalta. Joka tapauksessa tulossa on muutos siihen, miten suhtaudut omiin rahoihisi. Yritä olla vertailematta itseäsi muihin tällä viikolla, sillä kaikkiin asioihin et voi kuitenkaan itse vaikuttaa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet omana kuukautenasi tapahtumien päähenkilö, varsinkin tänä viikonloppuna. Vaikka et olisi muutoksen ystävä, nyt on korkea aika kehittyä. Jos haluat aloittaa jollain helpolla, voisit vaikkapa ostaa uudet lenkkarit tai vastaavaa. Tai voisit kokeilla uutta kampausta tai hiusväriä. Muutoksen ei tarvitse olla totaalinen, mutta jotain täytyy tapahtua jo tällä viikolla.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Et voi vaikuttaa jokaisen asian lopputulokseen! Muista se, koska loppuviikosta elämässäsi tapahtuu muutoksia, jotka eivät ole omassa päätäntävallassasi. Jos yrität väkisin puskea läpi harmaan kiven ja kannon, poltat vain itsesi loppuun. Osaat pukea ajatuksesi hyvin sanoiksi tällä viikolla, joten juttele huolistasi ystäviesi kanssa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Sinulla on paljon annettavaa tällä viikolla. Oma tilanteesi on vakaa, joten nyt kannattaa suunnata voimavaroja muiden auttamiseen. Kysy ystäviltäsi, miten voisit auttaa heitä ja ole heidän tukenaan, jos he sitä tarvitsevat. Älä kuitenkaan unohda, että aina voit auttaa myös tuntemattomiakin!

Leijona (23.7.–22.8.)

Kohtaat jonkin suuren haasteen loppuviikosta, mutta olet valmis ottamaan vastuuta ja hoitamaan hommat. On sitten kyse ylennyksestä tai bileiden järjestämisestä pikavaroituksella, nyt on aika panna töpinäksi. Apuakin on tarjolla, joten käytä sitä ja muista myös delegoida!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jos annat peräsimen välillä jollekin muulle, huomaat että voit oppia häneltä jotain uutta. Luulit, että matkasuunnitelmasi olivat valmiit tämän vuoden osalta, mutta loppuviikosta niihin voi tulla yllättävä muutos. Vaikka haluaisit aina itse päättää kaikesta, anna universumin johdattaa sinua oikeaan suuntaan tällä viikolla, niin sinulle tarjoutuu yllättävä tilaisuus kokeilla jotain hauskaa ja yllättävää. Se voi johtaa elämäsi jopa kokonaan uusille urille.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Haavoittuvaisuuden ei tarvitse olla heikkous. Joudut viikonloppuna pohtimaan menetystä, salaisuuksia ja muiden ihmisten rahoja. Onneksi alat olla oivaltamassa, miten voisit pitää itsestäsi parempaa huolta, joten seuraava askel on selvitellä henkisiä ja taloudellisia painolastejasi. Voit yllättyä siitä, kuka haluaa auttaa sinua, kunhan vain olet riittävän rohkea paljastamaan haavoittuvuutesi ja pyytämään apua.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinä kyllä tiedät, mikä tekee sinut onnelliseksi! Ihmissuhteissasi on jälleen pientä turbulenssia loppuviikosta, mutta se voi olla myös hyvää sellaista. Lojaalisuuttasi arvostetaan, mutta nyt ei ole oikea aika keskittyä muiden tarpeisiin, vaan omiisi. Onko elämäsi juuri nyt sellaista, mitä itse haluat? Seuraa sydäntäsi, niin löydät oikean suunnan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Positiivisella asenteella suuretkin haasteet voidaan selättää. Suunnitelmasi muuttuvat yllättäen loppuviikosta, mutta ota se vastaan motivoivana haasteena. Muutos voi aluksi tuntua epämukavalta, mutta se voi muuttaa elämääsi parempaan suuntaan. Älä kuuntele tällä viikolla muiden mielipiteitä siitä, miten sinun kuuluisi käyttää aikaasi. Juuri nyt olet itse paras asiantuntija päättämään omasta ajankäytöstäsi. Aistit kyllä oikean ratkaisun, kunhan keskityt pohtimaan sitä ilman ulkoisia häiriöitä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet ansainnut ilonpitoa tällä viikolla, varsinkin romantiikan saralla. Milloin viimeksi ajattelit jotakuta mielenkiintoista ihmistä, jonka olet vaikkapa kohdannut sattumalta tai yhteisten tuttujen kautta? Olisiko nyt aika pirauttaa tai lähettää viestiä hänelle ja sopia tapaaminen tälle viikolle? Ehkä se ei johda mihinkään, mutta ajattele, jos siitä voisikin kehkeytyä elämäsi rakkaustarina!

Vesimies (20.1.–19.2.)

Löydät rauhaa sisältäsi, vaikka ympärilläsi kuohuisi. Koet viikonloppuna muutoksia kotona tai ihmissuhteissa. Jo jonkin aikaa muhinut ongelma uhkaa revetä liitoksistaan, joten muista että kärsivällisyys on hyve. Älä polta päreitäsi! Nyt on oikea aika laskea kymmeneen, ennen kuin möläytät jotain peruuttamatonta. Kestät suurempia tyrskyjä paremmin kuin olet kuvitellutkaan, joten tämän viikon myrskyt vesilasissa eivät tunnu missään, kunhan et anna niiden triggeröidä itseäsi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Anna heille aikaa, jotka tekevät samoin sinulle. Sinulla on viikonloppuna jotain hämminkiä, mutta se tarkoittaa sitä, että maton alle lakaistut asiat alkavat nähdä päivänvaloa ja niitä voidaan kohdata. Saatat jopa huomata, että esimerkiksi uusi naapuri voikin osoittautua luotettavammaksi avuksi kuin vanha ystävä, jolle et ilmiselvästi ole enää niin tärkeä kuin ennen. Odota odottamatonta, sillä lähes mikä tahansa mahdollisuus voi vertauskuvallisesti kolkuttaa ovellesi tällä viikolla.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT