Lue tästä horoskooppisi viikolle 32 (9.8–15.8.)


Oinas (21.3.–20.4.)

Huolettomuus asioiden hoitamisen suhteen vaikuttaa maineeseesi. Työkaverit eivät välttämättä ole täysin rehellisiä sinulle. Yritä olla turvautumatta toisten apuun työasiassa. Saatat saada huomiota tärkeältä henkilöltä – mutta onko aika oikea?

Härkä (21.4.–21.5.)

Kykysi löytää toimivia ratkaisuja tulee epäilemättä hyödyttämään sinua, kun ylennyksestä keskustellaan. Älä suunnittele kalavelkojen maksua – ainakaan, ennen kuin olet perillä kaikista tapaukseen liittyvistä yksityiskohdista. Hillitse shoppailuhimoasi.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Vietä aikaa läheisen kanssa, jolla on juuri nyt vaikeaa. Älä kuitenkaan anna hänen vaatia sinulta liian paljon. Käytä ylimääräinen energia hyödyksi tulevaisuutta silmällä pitäen. Odottamaton tilanne voi aiheuttaa pahaa mieltä.

Rapu (22.6.–22.7.)

Muista kertoa läheisillesi, että välität heistä. Panosta parisuhteeseesi – ei rahalla, vaan käyttämällä aikaa. Älä luota siihen, että työkaverisi pysyvät rinnallasi. Keskity yhteen projektiin kerrallaan.

Leijona (23.7.–22.8.)

Käy pienellä matkalla tai vietä muuten laatuaikaa kumppanisi kanssa. Ole valmis kompromissiin. Äkilliset ihastukset eivät kestä. Huomioi ympärilläsi olevia, etenkin töissä.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Keskity omaan projektiisi ja jätä muiden arvostelu huomiotta. Budjetissasi saattaa olla odottamaton vaje. Huolehdi itsestäsi kohentamalla elintapojasi – huomaat muutoksen nopeasti. Ota yhteyttä ystävään, josta et ole kuullut pitkään aikaan.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Lapset saattavat tulla kalliiksi. Tee itsellesi budjetti, jossa myös pysyt. Panosta kotisi viihtyvyyteen. Käy vierailemassa vanhemman sukulaisesi luona.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Noudata tiukasti suunnitelmaasi ja suoriudut mahdottomana pitämästäsi projektista. Henkilökohtainen asia saattaa estää sinua pääsemästä eteenpäin. Sinulta saatetaan pyytää apua erikoiseen ongelmaan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Lapset saattavat aiheuttaa pulmallisen tilanteen. Älä epäröi suunnitella jotain erityistä vain teille kahdelle. Vältä reagoimasta liian voimakkaasti yllättävässä tilanteessa. Energisyydellesi on nyt käyttöä.

Kauris (22.12.–20.1.)

Mieti uuden projektin aloittamista – mutta vain siinä tapauksessa, että et tarvitse muiden apua. Älä syytä läheisiäsi turhauttavasta tilanteestasi. Ulkoilmassa liikkuminen voi auttaa ongelman ratkaisemissa.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Salasuhteen aloittaminen johtaa suureen pettymykseen. Saatat tavata erityisen henkilön, mikäli lähdet ulos ja tapaat ihmisiä. Vältä riitaa perheen kanssa. Älä anna valitusten masentaa sinua.

Kalat (20.2.–20.3.)

Käytä tilaisuus hyväksesi. Harkitse liikuntaharrastuksen aloittamista. Saatat olla turvallisuusongelman edessä, mikäli laiminlyöt kotisi huoltoa. Pyydä ystävää käymään kylässä.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT