Lue tästä horoskooppisi viikolle 33 (15.8.–21.8.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Koet pettymyksen heti viikon alussa. Jotain menee rikki, tai elämässäsi tapahtuu jotain muuta vastaavaa, joka vie aikaasi kaikesta muusta. Loppuviikosta tilanne kuitenkin paranee ja pääset kiinni normaaleihin rutiineihisi. Juhli asiaa viikonloppuna vaikka lenkillä tai pyöräretkellä naapurustossasi!

Härkä (20.4.–20.5.)

Koet alkuviikosta turhautumista, koska työ- ja vapaa-aikasi eivät ole sopusuhdassa. Vaikka miten haluaisit pitää työasiat poissa mielestäsi työajan jälkeen, tunnut tekevän jatkuvasti poikkeuksia. Loppuviikolla haluat ottaa vapaapäivän tai edes kokonaisen iltapäivän erossa näytöltäsi. Jopa vain muutama tunti esimerkiksi siivoamista tai kokkaamista tekee hyvää mielelle!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Viikon alussa olet pettynyt tilanteeseesi, eli siihen missä olet nyt ja missä sinun mielestäsi pitäisi olla. Päivittäinen elämäsi ei aivan vastaa pitkän tähtäimen unelmiasi, mutta ajattele tilannettasi tasan vuosi sitten ja sitä, miten paljon olet kuitenkin edistynyt vuodessa. Meditoi tai kuuntele vaikka podcastia muutama tunti tiistaina ja anna inspiraation vallata mielesi. Viikonloppuna sinulla onkin jo aivan uudenlaista energiaa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet saanut paljon aikaan tänä vuonna! Sait ehkä jopa palkankorotuksen tai vastaavan, olet uusinut vaatekaappisi sisältöä ja kenties ostanut unelmiesi sohvan. Tunnet silti alkuviikosta vastustamatonta halua vertailla itseäsi muihin ja siihen, mitä kaikkea heillä on, ja mitä sinulla ei ole. Sivuuta täysin nämä hiipivät negatiiviset mietteet ja nauti siitä mitä sinulla on. Viimeistään viikonloppuna tilanteesi on jälleen parempi ja todellinen onnenpotkukin voi olla tuloillaan.

Leijona (23.7.–22.8.)

Voit alkuviikosta tuntea katumusta viime viikolla tekemästäsi päätöksestä ja sen seurauksista. Rajoja ei ole koskaan helppo asettaa, mutta vaikka joku olisikin tuohtunut päätöksestäsi, se ei tarkoita sitä, että se olisi ollut väärä. Molemmat osapuolet ovat kuitenkin (toivottavasti) oppineet siitä jotain. Viikonloppua kohden itsevarmuutesi alkaa kasvaa ja kokeilet jotain uutta, on se sitten uusi ravintola tai syvällinen keskustelu ystävän kanssa. Voit jopa kirjautua jollekin kurssille, jota olet aina halunnut kokeilla.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Viikkosi alkaa apeissa merkeissä, ja arkiset velvollisuudet tuntuvat piinaavilta ja loputtomilta. Onneksi jo tiistaina saat yllättävän inspiraation ja muistutuksen elämän iloista. Viikonloppuna sinulla on paljon energiaa alkaa tavoitella urasi päämääriä tai vain mennä ulos nauttimaan elämästä.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Saat alkuviikosta paljon tukea ystäviltä lähtiessäsi tavoittelemaan sitä mitä haluat – on sitten kyseessä työ- tai rakkausasia, tai vaikkapa lapsen hankkiminen! Saat uutta uskoa ystäviltä. Kyllä sinusta on siihen, luota itseesi!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Havahdut alkuviikon aikana kotona tai perheen kanssa pitkään velloneisiin ongelmiin. Perustukset ovat tärkeitä, mutta sinun myös täytyy elää omaa elämääsi. Kaikkea ei tarvitse muuttaa kerralla, joten malta mielesi ja luota prosessiin. Hiljaa hyvä tulee.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Tunnet paineita seuraavan matka-, harrastus- tai opiskelusuunnitelman tekemisen kanssa. Alkuviikolla paineet kasaantuvat, mutta viikon loppuun mennessä olet saanut selvitettyä haasteet ja alat nauttia niiden hahmottamisesta mielessäsi. Voisit myös miettiä, kenet haluat rinnallesi seuraavaan seikkailuusi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Taulukkojen tekeminen velkojen maksamista varten ei ole koskaan seksikästä, mutta se on erittäin tarpeellista, joten hoida asia! Loppuviikolla alat innostua taas työntekoon ja liikuttamaan itseäsi parempaan kuntoon. Ala myös miettiä, miten voisit parantaa elämäsi ja työsi laatua sekä myös kuntoasi seuraavan puolen vuoden aikana.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Olet monessakin mielessä itsesi suurin kriitikko ja olet luonut itsellesi niin paljon paineita, että murtumispiste lähenee, ellet tee asialle jotain. Hae seuraa ystävästä, jolloin saat samalla myös henkistä tukea ja huomaat, etteivät asiat nyt niin huonosti olekaan. Et voi tehdä kaikkea yksin, joten muista että monet haluavat auttaa sinua, kunhan vain nielet ylpeytesi ja pyydät apua.

Kalat (20.2.–20.3.)

Et ole iloinen alkuviikon aikana tapahtuvan työdraaman takia. Tai ehkä jokin terveysongelmasi vaivaa edelleen, vaikka olet yrittänyt pitää huolta itsestäsi. Vaikka haluaisit nyt eristäytyä muista, on parempi puhua läheisen kanssa. Saat siitä kevennystä mielellesi. Loppuviikosta sinulla on jo taas niin hyvä olla, että palkitset itsesi jollain kivalla asialla, kuten esimerkiksi erityisen herkullisella ruoalla. Ansaitset ympärillesi hyviä ihmisiä sekä asioita ja hemmottelua, joten anna niitä itsellesi.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT