Lue tästä horoskooppisi viikolle 34 (22.8.–28.8.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Tämä on mitä parhain viikko päästä ajan tasalle ja jopa hieman etumatkalle työnteossa tai muissa askareissa. Asiat hoituvat ja loppuviikosta sinulla on aikaa tehdä suunnitelmia loppuvuodellekin. Pyydä ystävääsi varmistamaan silloin tällöin, että pysyt suunnitelmassasi. Sitten vaan hommiin!

Härkä (20.4.–20.5.)

Tämä viikko on härälle koko vuoden romanttisinta, luovinta ja nautinnollisinta aikaa, joten ota siitä kaikki irti! Tavoittele haluamasi asioita, sen sijaan että täyttäisit vain välittömiä tarpeita. Jos olet sinkku, uudista deittiprofiilisi viikonloppuna. Jos sinulla on lapsia, lähde heidän kanssaan hauskalle päiväretkelle, tai varaa ylimääräistä aikaa lempiharrastuksellesi. Nauti elämästä!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Tämä viikko alkaa hieman hämyisästi, ja huomion kiinnittäminen kaikenlaisiin yksityiskohtiin voi tuntua turhauttavalta. Ota siis hankalasta tehtävästä pieni tauko ja tee jotain luovaa tai taiteellista. Viikonloppuna saat otollisen tilaisuuden kodin tai perhesuhteiden saralla. Mieti myös, miten voisit tuntea olosi vielä mukavammaksi silloin, kun sinulla on omaa rauhaa?

Rapu (21.6.–22.7.)

Sinulla alkavat erittäin kiireiset ajat. On sitten kyse työ- tai perhe-elämästä, haluat varmistaa, että jokainen pienikin yksityiskohta tulee hoidettua. Viikonloppuna alat miettiä näkymiäsi seuraavaksi puoleksi vuodeksi. Voit myös miettiä, kenet tai minkä haluat pitää mahdollisimman lähellä itseäsi?

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet yleensä hieman pettynyt, kun synttärikautesi päättyy ja uusi vuosilukusi käynnistyy, mutta tänä vuonna olet valmis pitämään pientä taukoa sosialisoinnista. Viikonloppuna on hyvä hetki miettiä, mitä oikeasti tarvitset, sekä jaksamisen että taloutesi osalta. Kuka ja mikä saa sinut tyytyväiseksi? Ja miten voisit saada elämääsi sitä lisää?

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet lopultakin valmis poistumaan häkistäsi. Olet elänyt kuin sumussa kesällä, niin kiireisenä ettet ole huomannut, miten paljon olet myös kasvanut henkisesti sinä aikana. Mieti, mitä kaikkea olet saanut aikaan ja miten sen teit. Nyt voisit keskittyä itseesi. Koska kävit viimeksi parturissa tai kampaajalla? Ovatko vitamiinisi ajan tasalla? Pidä tällä viikolla huolta itsestäsi!

Vaaka (23.9.–23.10.)

Tämä kesä on ollut kiireinen ihmissuhteiden, raha-asioiden ja urasuunnitelmien osalta. Nyt voit vetää henkeä muutaman viikon ajan. Lepää ja rauhoitu. Voit saada torstaina epämiellyttävän yllätyksen työssä tai sosiaalisessa elämässä, mutta lauantaihin mennessä olet päässyt jo sinuiksi asian kanssa. Olet valmis aloittamaan meditoinnin tai digitaalisen vieroituksen, tai pyytämään hieman vapaata toimistolta.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet erityisen sosiaalinen tällä viikolla. Viikonloppuna voisit myös tehdä suunnitelman siitä, miten haluat kehittää itseäsi ja minne haluat tähdätä. Et ehkä tiedä vielä täsmälleen mitä haluat, mutta voit mutuilla toiveitasi. Voit kysellä myös muilta, mitä he ovat suunnitelleet oman tulevaisuutensa varalle. Ehkä jopa löydät yhteisen intohimon jonkun kanssa!

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet näkyvillä ja esillä seuraavien viikkojen aikana. Valokeila on nyt kohdistunut sinuun, joten käytä sitä hyväksesi ja tutustu uusiin ihmisiin. Viikonloppuna sinulla on tilaisuus löytää lisää samanhenkisiä ihmisiä ja samalla kasvattaa ystäväpiiriäsi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Tällä viikolla sinulle suosiollisia aiheita ovat matkustus, henkisyys ja korkeamman tason koulutus. Tässä vaiheessa vuotta keskityt saamaan arvostusta joko kollegoilta, yhteisöltä tai itseltäsi. Mitä voisit opettaa ja kenelle? Keneltä voisit itse oppia jotain? Voit miettiä viikonloppuna seuraavaa puolisvuotissuunnitelmaasi. Hyviä asioita on luvassa pian!

Vesimies (20.1.–19.2.)

Sinulla on homma hallussa, eli nyt on vuoden paras hetki laittaa raha-asiat kuntoon tai tehdä niille selkeä suunnitelma. Ovatko veroasiat kunnossa? Miten voisit maksaa lainasi pois mahdollisimman tehokkaasti? Jos taloutesi on kunnossa, kannattaisiko jopa ottaa hieman lainaa kasvattaaksesi ansaintamahdollisuuksiasi? Rahan tienaamiseen tarvitaan yleensä rahaa.

Kalat (20.2.–20.3.)

Tämä viikko on tärkeää ihmissuhteiden aikaa, on sitten kyse romantiikasta tai työelämästä. Voit miettiä, mitä haluat merkittävästä suhteesta tai jos olet jo parisuhteessa, mihin suuntaan haluat sen etenevän. Huomaat, että on suuri helpotus tietää mitä haluaa.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT