Lue tästä horoskooppisi viikolle 35 (29.8.–4.9.)


Oinas (21.3.–19.4.)

Olet sitten suunnittelemassa viikonlopuksi biletystä, retkeä tai jotain muuta aktiviteettia, tulet olemaan kiireinen suunnitelmiesi parissa. Vaikka vähän väsyttäisi, muista että teet asioita omasta halustasi ja koska tulet saamaan niistä iloa. Taukoja kuitenkin voi ja pitääkin ottaa aina tarvittaessa. Saat ensi viikolla myös muilta apua seuraaviin tehtäviisi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Meneillään oleva remontti tai projekti keskeytyy tällä viikolla toimitus- tai muiden vaikeuksien takia. Ei hätää, sillä voit käyttää odotteluajan hyväksesi ja tarkentaa suunnitelmiasi, jotta olet varmasti saamassa juuri sitä mitä haluat. Ehkä kaiken ei tarvitsekaan olla niin monimutkaista, vaan voisit löytää yksikertaisemman ratkaisun, joka voi loppupeleissä osoittautua paremmaksi vaihtoehdoksi?

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet ihastunut! Jos hän kosisi sinua huomenna, vastaisit todennäköisesti kyllä. Erottele kuitenkin ihastus syvemmistä tunteista ja pohdi tarkemmin suhteen sisältöä. Säntäilemällä varsinkin tunneasioissa ei kovinkaan monesti saada parhaita lopputuloksia. Tutustukaa rauhassa toisiinne. Ei ole kiire mihinkään. Sinulla on viikonloppuna mahdollisuus päästä seurustelemaan laajemmassa porukassa.

Rapu (21.6.–22.7.)

Itseluottamuksesi on ollut kasvusuunnassa toukokuusta lähtien. Töissä ja yksityiselämässä on mennyt hyvin ja vaikka huomiota on ollut hienoa saada, haluaisit myös keskittää voimiasi johonkin tiettyyn asiaan. Ehkäpä se asia selviää sinulle jo viikonloppuna. Pidä silmät ja korvat auki!

Leijona (23.7.–22.8.)

Tällä viikolla pidät huolta itsestäsi. Voit mennä vaikka suolakylpyyn tai käyttää hoitavia ihovoiteita. Viikonloppuna voi olla tiedossa ongelmia ihmissuhderintamalla, mutta jos side välillänne on riittävän vahva, te pääsette ongelmien yli. Jos ei ole, samanlaiset haasteet tulevat jatkumaan tulevaisuudessakin.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Voi olla mukavaa pitää parisuhteessa molempien rahat erillään ja omina, mutta jos haluatte saavuttaa jotain suurempaa yhdessä, kootkaa resurssinne yhteen. Viikonloppuna eteenne tulee jokin suuri mahdollisuus, josta sietää keskustella. Ajatelkaa mitä haluatte saada, sen sijaan että ajattelisitte, mitä teiltä puuttuu.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Tänä kesänä olet päässyt vahvemmin takaisin omille raiteillesi. Sekä sosiaalinen että suhde-elämä ovat myös kohentuneet. Kasvun myötä tulee kuitenkin väistämättä myös arviointien aika. Onko ihastuksen kohteesi vain hauskaa seuraa, mutta ei ”se oikea”? Ehkä hänen kanssaan ei kannata jatkaa pidemmälle? Joudut alkuviikosta tekemään erittäin vaikean ratkaisun, joka kuitenkin osoittautuu viikonloppuun mennessä valtavaksi helpotukseksi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Tällä viikolla on aika päästä ajan tasalle sähköposteissa, laskuissa ja muissa paperihommissa. Varaa alkuviikosta kokonainen päivä kaiken sen byrokratian hoitamiseen, jota olet lykännyt toukokuusta lähtien. Voit myös varata ajan lääkärille tai hammaslääkäriin ja viilata liikuntarutiinisi uuteen uskoon. Kun saat kaikki lykkääntyneet asiat hoidettua, mielesi on huomattavasti levollisempi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet käyttänyt kesän aikana niin paljon aikaa lasten kanssa, että olet jo unohtanut millaista on hengailu ikäistesi ihmisten kanssa. Viikonloppuna saat mahdollisuuden juhlia ilman lapsia. Olet jo ikävöinyt nauramista aikuisten vitseille. Nyt voisitkin miettiä, miten voit muuttaa ajankäyttöäsi siten, että voisit viettää useamminkin aikaa molempien ryhmien kanssa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet tehnyt kotona tai töissä paljon sellaisia hommia, jotka eivät mielestäsi ole saaneet aikaan minkäänlaista tulosta. Tällä viikolla siihen tulee muutos ja asiat menevät reippaasti eteenpäin. Palaset alkavat loksahdella paikoilleen ja olet entistä lähempänä tavoitteitasi, ovat ne sitten pieniä tai suuria. Seuraavaksi voitkin sitten alkaa unelmoida uusista asioista. Mieti viikonloppuna, missä olet nyt ja missä haluat olla puolen vuoden kuluttua.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Tämä on sinulle sovinnon tekemisen viikko. Ehkä hautaat yllättäen sotakirveen vanhan exän kanssa, vaikka et uskonut puhuvasi hänen kanssaan enää koskaan. Sinua voi jopa houkutella saamaan selville, onko välillänne vielä sitä vanhaa kipinää. Aseta kuitenkin selkeät rajat sille, kuinka pitkälle olet valmis menemään. On varmasti parempi olla hänen kanssaan jatkossakin väleissä, kuin pilata kaikki lankeamalla jälleen samoihin vanhoihin virheisiin.

Kalat (20.2.–20.3.)

Vaikka olet yleensä pikemminkin unelmoija kuin suunnittelija, tartut tällä viikolla härkää sarvista ja alat selvitellä merkittäviä asioita ihmissuhteissasi. Ehkä varaat ajan parisuhdeterapiaan, teet taulukkosuunnitelman seuraaville kuukausille, tai autat parasta kaveriasi pääsemään yli erosta. Joudut palaamaan näihin asioihin syyskuun aikana, joten on jo hyvä määritellä niihin tiettyjä linjanvetoja. Ota homma haltuun, sillä sinä todellakin tiedät mitä olet tekemässä!

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT