Lue tästä horoskooppisi viikolle 35 (30.8–5.9.)


Oinas (21.3.–20.4.)

Älä anna kumppanisi saada sinua ajattelemaan, että olet hänelle jotain velkaa. Uteliaisuutesi yksityiskohtien suhteen voi johtaa outoon keskustelunaiheeseen. Varaudu siihen, että joku töissä ei pidä lupaustaan. Käy kävelyllä ystävän kanssa.

Härkä (21.4.–21.5.)

Luovat harrastukset palkitsevat yllättävällä tavalla. Joku töissä saattaa olla sinusta kiinnostunut. Harkitse, ennen kuin teet ison päätöksen tulevaisuuden suhteen. Tällä viikolla saatat kuulla mielenkiintoisia uutisia.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Älä luota työkaverisi apuun ikävässä tehtävässä. Käytä mahdollisuus hauskanpitoon. Näkyvissä voi olla jopa uusi parisuhde, jos käyt illanvietossa ystäviesi kanssa. Muutokset kotona saattavat aiheuttaa hämmennystä.  

Rapu (22.6.–22.7.)

Shoppailu saattaa tulla kalliimmaksi kuin olit ajatellut. Varo, ettet johda ketään harhaan, jos et ole oikeasti kiinnostunut. Etsi pitkän tähtäimen sijoituskohdetta, joka sopii budjettiisi. Vietä aikaa sukulaisen tai perheenjäsenen kanssa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Esittele ideasi nyt. Sähköön liittyvät asiat voivat osoittautua ongelmalliseksi. Perheenjäsenen kanssa tehty sopimus, sijoitus tai yritys voi aiheuttaa epämiellyttävän tilanteen ja pahaa mieltä. Pidä vastikään tekemäsi lupaus.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Virheellinen näkemys omasta arvostasi voi johtaa sinut väärälle tielle. Käy työmatkalla, mikäli mahdollisuutta sinulle tarjotaan. Aikaisempi kiinteistöön sijoittaminen saattaa osoittautua nyt tulokselliseksi. Puhu vaihtoehdoistasi läheisen henkilön kanssa – voit saada yllättävän neuvon.

Vaaka (24.9.–23.10.)

Älä tee isoa ostosta, ilman että tarkastat loppuvuoden budjettisi uudemman kerran. Saatat löytää harvinaisen esineen tällä viikolla. Odottamaton puhelu voi saada mielialasi kohenemaan. Työkaverisi on saattanut levittää sinusta perättömiä juoruja.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Vakauta tilanteesi tekemällä pieniä sijoituksia, mikäli budjettisi sallii. Yllättävä tilanne saattaa sotkea rutiinisi. Voi olla, että intoudut hemmottelemaan itseäsi hieman liikaa. Saatat saada epätoivotun vieraan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Ole varovainen puheissasi. Esimiehesi ymmärtää tilannettasi, mikä ei silti välttämättä vaikuta lopputulokseen. Tällä viikolla kannattaa harkita kurssille osallistumista tai uuden, kiinnostavan harrastuksen aloittamista. Saatat olla yksin vaikean tehtävän kanssa.

Kauris (22.12.–20.1.)

Tällä viikolla optimismi kannattaa. Asiat eivät ole niin huonosti, kuin aiemmin ajattelit. Älä vääristele totuutta tai yrittää välttää hankalaa tilannetta. Harkitse pientä sukulaisvierailua tai viikonloppumatkaa uusissa maisemissa.

Vesimies (21.1.–19.2.)

Tällä viikolla kannattaa lähteä ulos ja nauttia illanvietoista ystävien tai rakkaan kanssa. Yritä saada rakkaasi ymmärtämään, että sinun täytyy tehdä asiat omalla tavallasi. Kerhojäsenyys, lahjoitus tai harrastus voi osoittautua odotettua kalliimmaksi.

Kalat (20.2.–20.3.)

Keskity tekemään projektisi mahdollisimman hyvin. Kokoonnu ystävien tai sukulaisten kesken. Älä pelkää tehdä isoa muutosta, mikäli se vaikuttaa hyvinvointiisi. Uusi romanttinen suhde on mahdollinen, mikäli osallistut ryhmätoimintaan tai urheilutapahtumaan.

Kuva: Pexels

SUOSITUIMMAT