Lue tästä horoskooppisi viikolle 41 (11.10.–17.10.)

Oinas (21.3.–19.4.)

Pidä tällä viikolla positiivisuus mielessä. Tulet saamaan hyvää palautetta töistä tai vanhalta ystävältä, mikä muistuttaa sinua siitä, että sinun ei tarvitse vastata kaikkien muiden odotuksiin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet ollut vauhdissa keväästä lähtien, mutta kaikki se kiire ei välttämättä ole johtanut toivottuihin tuloksiin. Älä kieltäydy avusta, kun sitä sinulle tarjotaan. Tuloksia syntyy hitaammallakin tahdilla. Keskity tällä viikolla itseesi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet sortunut samoihin vanhoihin virheisiin ja vanha suolakin on janottanut. Ehkä olet pohtinut, tuletko ikinä oppimaan, mutta tällä viikolla olet valmis uusiin haasteisiin. Älä anna menneisyyden estää sinua pääsemästä eteenpäin!

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet antanut liikaa itsestäsi kaikille, etkä ole saanut juuri mitään takaisin. Nyt on aika muistaa, että yksistään sinun ei tarvitse olla jokaisen muun turvaverkko, vaan jonkun täytyy myös tukea sinua. Pidä huolta itsestäsi!

Leijona (23.7.–22.8.)

Tiedossa on kinastelua sähköposteissa, tekstareissa ja/tai yksityisviesteissä. Törmäät myös muiden nahisteluun liikkeellä ollessasi. Tällä viikolla sinulla on erityisiä kykyjä toimia rauhanneuvottelijana kiistelevien ihmisten ja asioiden välillä. Käytä taitojasi ja muistuta muitakin, että kompromissi on monesti ainoa tie eteenpäin.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Kotitoimistosi on päässyt liian hunningolle. Tartu asiaan ja siisti paikat. Jos olet lykännyt vaikkapa jonkin toimistokaapin kokoamista, tämä on se viikko, kun kannattaa ryhtyä toimeen ja hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä. Ehkäpä voit seesteyttää työtilaasi myös jollain kivalla tuoksulla.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Huomaat antaneesi muiden onnen ajaa oman onnesi ohi. Kyllä, rakastat viettää aikaa lapsien ja puolison kanssa, mutta mikä tekee juuri sinut onnelliseksi, kun ketään ei ole lähettyvillä? Tee se tällä viikolla! Muut kyllä odottelevat sen aikaa, kun hemmottelet itseäsi hyvällä omallatunnolla.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Ainoa tehtäväsi tällä viikolla on levätä ja ladata akkuja niin paljon kuin mahdollista. Ota iisisti! Vaikka miten tuntuisi, että olet jäämässä jälkeen kiireisestä aikataulustasi, älä väheksy jo tekemääsi henkistä työmäärää viime kuukausien aikana. Nappaa siis mukava peitto ja lämmintä juotavaa, ja nauti lempikirjasi lukemisesta. Jatka touhujasi vasta sitten, kun olet saanut leposi ja olet oikeasti valmis jatkamaan.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet mennyt niin pitkään aina tapaamaan muita, että nyt on korkea aika kutsua muut kylään luoksesi. Voit pitää vaikka yllätysjuhlat kotonasi. Sillä ei ole mitään väliä, vaikka sisustuksesi ei näytä kuin sisutuslehdestä reväistyltä. Hyvä tunnelma peittää alleen kaiken muun. Älä siis mene muiden luo, vaan kutsu heidät luoksesi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet ottanut työelämässäsi harppauksia eteenpäin, jopa niin paljon, että et tunne pysyväsi vauhdissa mukana. Hoida tällä viikolla tekemättä jääneet taustatyöt. Laita asiat järjestykseen! Aloita vaikkapa kalenterista ja sähköpostilaatikosta.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Koet suurempaa vastuullisuudentuntoa kuin moniin kuukausiin. Ajattelet aina suuria kokonaisuuksia, mutta silti sinulla on kalvava tunne, ettet ole tehnyt tarpeeksi muiden eteen. Irtaudu mietteistäsi menemällä vaikka pienelle retkelle tai aloittamalla hyvän uuden kirjan. Kyllä se siitä!

Kalat (20.2.–20.3.)

Viime viikolla arki- tai työasioita meni mönkään, mutta tällä viikolla ne korjaantuvat. Jos annat avun tulla luoksesi, se myös tulee. On sitten kyseessä enkelisijoittaja, mentori tai joku muu, joka on sinulle avuksi, anna asioiden edetä ilman väkisin vääntämistä.

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT

Onko Krista Siegfridsin lähes varma voitto Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa vaakalaudalla – syynä tämä mies

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailu menee viikko viikolta eteenpäin ja tähtitanssijoiden taidot vain paranevat. Kisan ykköspaikkaa on pitkään pitänyt laulaja Krista Siegfrieds, mutta...

Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen kertoivat viimein totuuden suhteestaan

Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen suhteen tilasta on spekuloitu viime viikot. Pariskunnan uutisoitiin jo eronneen, mutta heidän yhteinen ajanviettonsa antoi syytä epäillä,...

Seiska: Tarja Smuran mukaan Renny Harlin valehtelee – pussilakanoistakin tuli lasku

Hiljattain ilmestyneessä Renny Harlinin elämäkerrassa Ainutlaatuinen elämäni käsitellään muun muassa elokuvaohjaajan ja vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smuran eroa. Harlin väittää kirjassa,...

Maria Veitola kertoo, millainen Sanna Marin oikeasti oli kuvauksissa

Maria Veitola kertoo saaneensa paljon kyselyitä Sanna Marinin esiinnyttyä hänen Yökylässä-ohjelmassaan. Katsojat ovat pyytäneet juontajaa kertomaan, millainen pääministeri ihan oikeasti oli kuvauksissa.

Seiska: Viime vuonna menehtynyt Alexi Laiho on edelleen hautaamatta

Children of Bodomin keulahahmo Alexi Laiho menehtyi viime vuoden joulukuussa. Seiskan tietojen mukaan häntä ei ole kuitenkaan vieläkään voitu saatella haudan lepoon....

Maisa Torppa koki ison järkytyksen – rinnoista alkoi tulla verta

Maisa Torppa kertoi torstaina Instagramissa, että heidän perheensä oli viettänyt viime viikonloppuna ristiäisiä. Hän ei kuitenkaan halunnut paljastaa tyttärensä nimeä sosiaalisessa mediassa...

Playboyhin?

Alkukesästä minua kosiskeltiin kansainvälisiin Miss Europe Continental kauneuskilpailuihin ja jokin aika sitten eräs kansainvälinen manageri, joka on tehnyt yhteistyötä Playboyn kanssa lähestyi...