Luksuselämää viettävä Sedu Koskinen miljoonaveloissa: ”ei miljoona euroa ole mulle mikään big deal”


Sedu Koskisen ulosottovelka on kasvanut.

Liikemies Sedu eli Seppo Koskinen, 63, on syvissä talousvaikeuksissa, mutta elää Seiskan mukaan edelleen luksuselämää. Lehden saaman ulosottorekisterin mukaan entisellä ravintolamogulilla on nyt velkaa jo lähes 1,3 miljoonaa euroa, kun viime vuoden elokuussa summa oli vajaa 1,1 miljoonaa euroa.  

Ulosotossa on saatavia moneen eri suuntaan. Suurin yksittäinen summa on 320 000 euroa, velkojana Smile Palvelut Turku Oy, jossa Sedu on ollut myös johtoasemassa. Pienin velkasumma on oikeusrekisterikeskuksen 40 euron rikosuhrimaksu.

Velkojen maksu viivästynyt aiotusta

Viime syyskuussa Iltalehden haastattelema Koskinen oli optimistinen velkojensa maksun suhteen.

– Ei miljoona euroa ole mulle mikään big deal. Se (velka) tuli nopeasti ja se häviää nopeasti, Koskinen vakuutteli tuolloin Iltalehdelle.

Miehen suunnitelmissa oli suorittaa velkansa pois nopeutetulla aikataululla, alle vuodessa.

– Siinä puhutaan enemmän kuukausista kuin vuosista.

Haastattelun aikaan Koskisella oli suuria suunnitelmia ja hän näki velat tilapäisenä asiana. Vuosi on kuitenkin lähes umpeutunut, eikä tunnelin päässä vielä näy valoa.

Sedun raha-asiat olivat otsikoissa viimeksi kaksi viikkoa sitten, kun Iltalehti uutisoi Koskisen ja Tauski Peltosen velkariidasta. Tauskin mukaan Sedu on hänelle velkaa 3000 euroa, minkä ex-ravintolakeisari kiistää.

Kuva: Nelonen/BB

SUOSITUIMMAT