Mahtava keikkaviikonloppu takana

Kiitos Rajamäki, mahtavat meiningit ja avajaisbileet kun käytiin perjantaina Dj Sashin kanssa mestoilla.

DJ Sash muistetaan parhaiten hiteistään Ecuador, Adelante, Mysterious Times ja Stay. Sashin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 22 miljoonaa kappaletta ja yli 65 niistä ovat myyneet kultaa tai platinaa.

Lauantaina matkustin laivalla Viroon, jossa esiinnyin Dr. Albanin kanssa. Yövyimme Palace hotellissa ja sieltä kuljettaja haki meidät keikkapaikalle, jonne tuli hotellilta matkaa noin 1,5h per suunta.

Keikkapaikka oli mieletön vanha linna. Lavalta sai ihailla linnan upeita raunioita ja sää suosi festarikansaa. Ihana nähdä ihmisten ilo kun he nauttivat livemusiikista ja kohtaamisista. Ja oli ilo olla taas lavalla!!

Dr. Alban muistetaan parhaiten hitistään It’s my life, mutta hänellä on paljon muitakin hittejä kuten Sing Hallelujah, Let the beat go on, Hello Africa, Born in Africa, Look who’s talking now, No Coke jne…Hänen albumeitaan on myyty yli 15 miljoonaa kappaletta.

Lähde ja kuvat: Henna Peltosen blogi


VIRAALI-VIDEOITA


SUOSITUIMMAT

Seiska: Niko Ranta-aho latasi vankilasta käsin Sofiasta jäätävät kommentit

Seiska on tavoittanut vankilassa istuvan Niko Ranta-ahon kommentoimaan Sofia Belórfin häneen liittyvää julkista sanailua. Kaunotar irvaili Sofian Salaisuudet -sarjan viimeisessä jaksossa ex-avopuolisonsa kustannuksella.

Seiska: Danny on esitellyt Helmi Loukasmäen sukulaisilleen: ”lähisukulaiseni ovat hämmästyneitä”

Danny eli Ilkka Lipsanen, 78, on viihtynyt viime ajat Helmi Loukasmäen, 20, kanssa. Seiskan mukaan auringonotosta ja veneretkistä...

IS: Kela on saanut satoja moitteita ja 17 huomautusta toiminnastaan oikeusasiamieheltä

Iltasanomat on selvittänyt, että Kela on saanut eduskunnan oikeusmieheltä lukuisia moitteita ja huomautuksia. Lehti on hankkinut tiedot vuoden 2018 alusta lähtien.

Kaupan kassalta kuului erikoista huutelua – syy saa hymyn huulille

Maarika on kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä muutaman vuoden takaisesta sympaattisesta mokastaan. Tuohon aikaan kauppojen itsepalvelukassat olivat uusinta uutta. Maarika...

Renny Harlinin Luokkakokous 3 -komedia saa kriitikoilta täystyrmäyksen: ”surkea elokuva”

Renny Harlinin pitkän ohjaajauran ensimmäinen suomenkielinen elokuva Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily saa ensi-iltansa huomenna. Elokuva jatkaa vuonna 2015 alkanutta Luokkakokous -komediaelokuvien sarjaa.

Jani Wickholm joutui perumaan keikkansa vakavan sairauden vuoksi

Laulaja Jani Wickholm kertoi tänään faneilleen surullisia uutisia Facebookissa. Hän joutui perumaan yllättäen tämän viikonlopun keikkansa. Syyksi mies ilmoitti...

Brittipariskunta arvioitutti ovistopparina käyttämänsä esineen – arvo jopa yli miljoona euroa

Brittiläistä pariskuntaa kohtasi uskomaton yllätys Fake or Fortune -tv-ohjelmassa, kun heidän ovistopparina käyttämänsä esine arvioitiin jopa miljoonan punnan arvoiseksi (noin 1,2 miljoonaa...