Maisa Torpalta raju ulostulo pettämisväitteistä Seiskassa: ”Tekisi mieli kiljua…”


Tuore Seiska-lehti kertoi Maisa Torpan vokotelleen kaasonsa miestä kosteiden pikkujoulujuhlien päätteeksi. Episodi oli johtanut povipommin ja tämän ystävien välirikkoon. Seiskan tavoittamalla Maisalla on kuitenkin välien katkeamisen syystä hyvin erilainen näkemys.

– Olemme joutuneet karsimaan ystäväpiiriämme, kun ei luoteta kehenkään. Voin enää vain nauraa tälle pelleilylle. En ole yrittänyt iskeä ystäväni miestä, nauramme mieheni kanssa näille huhuille. Ystäväni mies on itse lähetellyt rivoja viestejä minulle. Haluamme mieheni kanssa pyyhkiä tuollaiset ihmiset elämästämme kokonaan. Tekisi mieli kiljua totuus julki, että kaikki saisivat tietää, millaisia ihmisiä julkisuuden henkilöiden elämään pyrkii.

Maisa oli viimeksi rytinällä otsikoissa, kun hänen ex-puolisonsa Jari-Matti Latvalan elämäkerta julkaistiin. Kohukaunotar kertoi häneen tuolloinkin liittyvien pettämisväitteiden olleen valheellisia. Maisa totesi jättäneensä ”rikosasian oikeustahojen” hoidettavaksi. Latvala kertoi Ilta-Sanomille kolmisen viikkoa sitten, ettei ole saanut minkäänlaista yhteydenottoa Torpan suunnalta asiaan liittyen.

Torppa torppasi Seiskan väitteet Dubaista käsin. Hän oli matkalla aviomiehensä Mikon kanssa. Lähipiiri kuvailee Seiskan jutussa povipommin olevan ”kuin huumetta miehelle”.

SUOSITUIMMAT