Maisa Torppa itkien Maria Veitolalle: Jari-Matti petti, vaikka valmensin häntä yökaudet!


Maisa Torppa nähdään uusimmassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelman jaksossa. Torpan emännöinti on jo nähtävissä maksullisena CMoressa, varsinainen julkaisu tapahtuu ensi viikon torstaina.

Torppa nähdään jaksossa useaan otteeseen tunteellisissa tunnelmissa. Nainen kertookin itkevänsä helposti sekä ilosta että surusta.

Erityisesti Torppa herkistyy, kun Veitola nostaa kissan pöydälle: rallitähti Jari-Matti Latvalan. Kaunottaren piti avioitua ex-rakkaansa kanssa viime vuonna, kunnes he yllättäen lähtivät eri teille.

Torppa on jo aiemmin kertonut julkisuudessa Latvalan pettäneen häntä. Hän selostaa Veitolalle Jari-Matin tunnustaneen kolme eri syrjähyppyä. Tämän jälkeen nainen oli ryhtynyt selvittelemään asioita ja naisia oli kuulemma koko ajan tullut lisää ja lisää.

Torppa kertoo tehneensä suhteen aikana kaiken Latvalan eteen. Hän oli valmentanut ja prepannut miestä ralliasioissa yökaudet. Lisäksi hän oli toivonut ex-avomiehelleen aina parasta. Kun häneltä oli esimerkiksi irronnut ripsi, hän oli puhaltaessaan toivonut Jari-Matille jotain, ei koskaan itselleen.

SUOSITUIMMAT