Maisa Torppa julkaisi itkuisen tilityksen: ”Tämä on ihan hirveetä!”


Maisa Torppa oli vielä perjantaina iloisella mielellä Seiskan paparazzikuvista huolimatta. Hän totesi Instagramissa, että kuvat on käsitelty, eikä kaunotar muutenkaan ollut asiasta moksiskaan. Maisa kertoi kelpaavansa itselleen vallan mainiosti juuri sellaisena kuin on.

Lauantaina raskaana olevan naisen tuntemukset olivat ottaneet täyskäännöksen. Maisa julkaisi stories-osiossa itkuisen tilityksen tilanteestaan. Hän oli pahoittanut mielensä siitä, että netissä oli kirjoitettu Maisan olevan ”lievästi turvonnut”.

– Ei kenenkään raskaana olevan oikeasti tarvitse kestää sitä, että ulkonäköä haukutaan. Ei saisi antaa vaikuttaa, mutta vitsi mua sattuu. Tuntuu ihan älyttömän pahalta. Raskausaikana mun paino on noussut kaksi ja puoli kiloa ja mä voin kertoa, että ne on kaikki tuossa mahassa. Ja mä olen itse asiassa ihmetellyt sitä, että tosi paljon vähemmän kuin esikoisen kanssa, silloin nousi paino tosi paljon.

Maisan mielestä ulkonäön arvosteleminen vähentää naisten lisääntymishalukkuutta.

– Oikeasti, missä tämä maailman järki menee? Kuka oikeasti enää haluaa tehdä lapsia, kun saa tällaista ryöpytystä siitä, että maha kasvaa raskaana ollessa? Tämä on aivan järkyttävää, tämä on ihan hirveetä! Minun mielestäni jokaikisellä naisella pitäisi saada olla kehorauha, saati oikeasti raskaana olevalla, nainen päättää tunteellisen tilityksensä.

Kuvakaappaus videosta alla.

SUOSITUIMMAT