Maisa Torppa koki ison järkytyksen – rinnoista alkoi tulla verta


Maisa Torppa kertoi torstaina Instagramissa, että heidän perheensä oli viettänyt viime viikonloppuna ristiäisiä. Hän ei kuitenkaan halunnut paljastaa tyttärensä nimeä sosiaalisessa mediassa viljellyn negatiivisuuden vuoksi.

Maisa intoutui muutenkin kertomaan vauva-arkikuulumisiaan.

– Kaikki on mennyt ihan älyttömän hienosti. Olin henkisesti valmistautunut, että vauvavuosi on selviytymistä. Mutta tää on ollut kaikkea muuta! Elämän parasta aikaa ja rentoa ja mukavaa. En haluaisi tämän koskaan loppuvan.

Vaikka kaikki on mennyt hyvin, pari viikkoa sitten Maisa kohtasi yllättävän ongelman.

– Ainoa harmitus on ollut, että koin toissa viikolla tosi ison järkytyksen ja siitä niin voimakkaan stressireaktion, että maidon tulo tyssäsi kuin seinään. Neuvolan ja imetyspolin avulla yritetään tässä nyt sitten taistella sen eteen, että saisin vielä imettää. Itku ja harmitus tullut, kun välillä pumppuun lentänyt pelkästään veripisaroita.

Maisa kertoi toivovansa kovasti, että imettäminen vielä onnistuisi. Seuraavana päivänä asiat olivatkin jo kaikeksi onneksi paremmin. Maisa nimittäin julkaisi stories-osiossa imetyskuvan, jossa hän hymyilee onnellisena tyttövauva rinnallaan.

SUOSITUIMMAT