Seiska: Tarja Smuran mukaan Renny Harlin valehtelee – pussilakanoistakin tuli lasku


Hiljattain ilmestyneessä Renny Harlinin elämäkerrassa Ainutlaatuinen elämäni käsitellään muun muassa elokuvaohjaajan ja vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smuran eroa. Harlin väittää kirjassa, että hän halusi jättää Smuran tavattuaan Geena Davisin.

Smura on jo aikoinaan kertonut julkisuudessa jättäneensä Harlinin. Nyt hän jyrähtää miehelle oikein huolella tuoreessa Seiskassa.

– Sanotaan se nyt viimeisen kerran: minä olin se, joka päätti suhteen.

Smura ei halua kertoa eropäätöksensä yksityiskohtia, mutta hän paljastaa nähneensä helsinkiläisessä yökerhossa jotain järkyttävää.

– Kun näin sen mitä näin, reagoin välittömästi. Arvomaailmani tuli vastaan. Mikään ei olisi voinut kääntää päätäni, olin päätöksessäni ehdoton, Smura muotoilee Seiskan printtilehdessä.

Häntä myös loukkaa se, että Harlin on kertonut elämäkerrassa ostelleensa rakkaalleen kalliita lahjoja ”Pretty woman” -tyyliin. Smuran mukaan hänen piti kaiken huipuksi palauttaa ne eron jälkeen.

– Myöhemmin taisin saada Rennyn sihteeriltä laskunkin yhteiseen asuntoon hankituista tavaroista, muun muassa pussilakanoista.

Smuran mukaan Harlin oli suuttunut pahanpäiväisesti hänen jätettyään Hollywood-tähden. Elokuvaohjaaja oli kuulemma jopa hommannut ex-rakkaalleen porttikiellon ravintola Kaivohuoneelle.

SUOSITUIMMAT