Martina Aitolehti syyttää erostaan Sofia Belórfia!


Tartu Ridgen tarjoukseen!

Tuplaamme ensitalletuksesi aina 100 euroon asti!Martina Aitolehti, 37, kertoi maanantaina Instagramissa eroavansa liikemies Stefan Thermanista, 34.

Aitolehti kertoi erosta varsin lempeästi ja laittoi kirjoituksensa alkuun Tommy Tabermanin runon. Säröäkin tekstistä löytyi prosessista, joka Aitolehden mukaan sai alkunsa marraskuussa, kun hän purjehti Atlantin yli.

– Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa ettei sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan. Tunnen silti kiitollisuutta tästä kaikesta, koska se on pakottanut mut opiskelemaan elämää ja sen syvintä merkitystä. Se on pakottanut mut kohtaamaan itseni, Aitolehti kirjoitti.

Kohupari on ollut yhdessä vajaat 10 vuotta, jona aikana he ovat eronneet useita kertoja, mutta kuitenkin palanneet aina yhteen. Avioliitostakin puhuttiin julkisesti, mutta suunnitelmat kariutuivat ainakin kahteen kertaan riitoihin. Nyt suhde on kuitenkin molempien mukaan päättynyt lopullisesti.

Stefan Thermanilla suhde Sofia Belórfin kanssa?

Iltalehden saamien tietojen mukaan kohuparin suhde päättyi lopullisesti, koska suhteeseen oli tullut kolmanneksi pyöräksi Katiska-kohussa kahdesta rahanpesutapauksesta sekä huumausainerikoksesta syytettynä oleva fitnessmalli Sofia Belórf.

Iltalehden mukaan Therman ja Belórf ovat pitäneet yhtä jo useamman kuukauden ajan. Aitolehti myönsi asian surullisena.

– Totta se on, Martina sanoi Iltalehdelle, eikä halunnut ruotia asiaa enempää.

Belórf kiisti seurustelun, vaikka hän on Iltalehden mukaan liikkunut varsin avoimesti yhdessä Thermanin kanssa jo pidemmän aikaa.

Therman puolestaan kiisti Ilta-Sanomille suhteen Belórfin kanssa.

– Ei pidä paikkaansa. Olemme tunteneet Sofian kanssa kahdeksan vuotta ja hän on hyvä ystäväni. Olemme viime aikoina jeesanneet toisiamme, sillä meillä molemmilla on ollut yksityiselämässämme ongelmia, Therman kertoi IS:lle.

Thermanin mukaan hänellä on Belórfin kanssa sama ystäväpiiri, jonka takia heidät on nähty usein samassa seurassa.

Belórf on ollut viime kesästä lähtien erossa Katiska-huumevyyhdin pääsyytettyihin kuuluvasta kumppanistaan Niko Ranta-ahosta. Ranta-Aho tunnusti yllättäen maaliskuun lopulla syytteensä törkeistä huumausaine- ja dopingrikoksista. Hänelle vaaditaan 13 vuoden vankilarangaistusta.

Hurja juhlinta ja törkeä rattijuopumus viimeisenä niittinä erolle?

Seiskan mukaan Therman juhli pääsiäistä niin kosteissa merkeissä, että se oli viimeisiä niittejä Aitolehden eropäätökseen.

Therman juhli pitkänäperjantaina Hangossa vapaa-ajan asunnollaan mm. laulaja Leo Stillmanin, 29, kanssa, ja päätti sitten ajaa yöllä Helsinkiin, vaikka humalatila oli vahva. Seiskan saamien tietojen mukaan poliisi nappasi miehen kiinni Tammisaaressa.

Seiskan mukaan kohumiljonääri puhalsi Raaseporin poliisiasemalla törkeän rattijuopumuksen ylittämät lukemat, ”pitkälle päälle promillen”, ja tiettävästi hänelle tehtiin myös huumausainetesti.

Miehellä oli lainassa Jaguar-merkkinen auto, jonka avaimet poliisi takavarikoi. Tämän jälkeen hän lähti taksilla Helsinkiin ja jatkoi juhlimista pääsisäissunnuntaina, jolloin häntä Seiskan mukaan bongattiin ympäri Helsinkiä edelleen kosteissa tunnelmissa.

Aitolehti ja Therman olivat kihloissa ja heillä on yksi yhteinen lapsi.

Alla Martina Aitolehden eropäivitys.

View this post on Instagram

Sitoutua niin syvästi että muuttuu pohjattomaksi Puristaa niin lujasti että muuttuu rajattomaksi Rakastaa niin mielettömästi ettei mikään enää ole vailla merkitystä. "Tommy Taberman" Viimeiset vuodet on ollu mulle henkisesti hyvin opettavaisia ja olenkin kasvanut ihmisenä kilometrejä. Tämä prosessi alkoi konkreettisesti viime marraskuussa kun lähdin Atlantin yli purjehdukselle. Nyt on aika päättää se. Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa ettei sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan. Tunnen silti kiitollisuutta tästä kaikesta, koska se on pakottanut mut opiskelemaan elämää ja sen syvintä merkitystä. Se on pakottanut mut kohtaamaan itseni. Matka on vielä pitkä, mutta sentään se on aloitettu. Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästä ja omista valinnoista. Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kun päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua. Pärjään. Kiitos yhteisestä matkastamme ja kiitos tuosta enkelistä joka yhdessä saatiin aikaan. Hänessä on rakkaus nyt ja ikusesti. Kiitos että otit Victorian kuin omaksesi. Rakkaus ei katoa koskaan, se vain muuttaa muotoaan. "Jonakin päivänä me koukistumme toistemme ympärille ja napsahdamme lukkoon, emmekä irtoa enää."

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat, Seiska

Kuva: Instagram


JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

VIRAALI-VIDEOITASUOSITUIMMAT

Seiska: Helena Koivu vaatii Mikko Koivulta jättisummia

Mikko ja Helena Koivun avioeroa puidaan amerikkalaisessa oikeusistuimessa. NHL-miljonääri Mikko Koivu ja hänen vaimonsa Helena Koivu ilmoittivat vuosi sitten...

Seiska: Eronneella Niklas Hagmanilla oudot asumisjärjestelyt – asunut vuosia hotellissa

Niklas Hagman asuu Seiskan mukaan hotellissa. Entinen NHL-jääkiekkoilija Niklas Hagman ja ex-missi Piritta Hagman erosivat 12 avioliittovuoden jälkeen vuoden...

MTV: Hellekupla poksahtaa pian – säähän täyskäännös jo ehkä viikonloppuna

Suomea on hellinyt viime päivinä kauan odotettu kesäinen lämpö. Taivaalle on kuitenkin pian kerääntymässä synkkiä pilviä. Aina Mustaltamereltä saakka...

Valtteri Bottas jakoi yhteiskuvan rakkaansa kanssa – ”Etkö anna hänenkään…”

Valtteri Bottas jakoi kuvan rakkaansa Tiffany Cromwellin kanssa pariskunnan yhteiseltä pyöräilylenkiltä. Formulakuljettaja Valtteri Bottas ja hänen naisystävänsä, australialainen pyöräilijä...

Renne Korppilasta eronneen Iida Ketolan jättiyllätys – muuttaa maalle

Iida Ketola kertoo ostaneensa talon maalta. Tilalle naisen seuraksi muuttaa kesäkuussa myös kolme lammasta sekä kanoja. Kampaajana työskentelevä Iida...

MTV: TikTok-käyttäjä ei tiennyt, minkä kanssa pelleili

Mies kuvasi videolle, kuinka hän kosketteli rannalta löytämäänsä outoa otusta. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli vaarallinen portugalinsotalaiva. Aika ajoin...

Menikö nyt oikein? Moottori rikki katsastuksessa – omistaja jäi korvauksetta

Katsastustasemalta korvauksia vaatinut auton omistaja jäi vaille korvauksia, vaikka hänen autonsa moottori vaurioitui päästömittauksen aikana. Iltalehti kertoo Oulun seudulla...