Mervi Kallio kertoi Annalle lapsettomuudestaan: ”Olen toki miettinyt, kadunko myöhemmin”


Formula 1 -lähetyksistä tuttu urheilutoimittaja Mervi Kallio, 44, on ollut yhdessä aviomiehensä Jonin kanssa jo 30 vuoden ajan.

Mervi kertoo Anna-lehdelle ihastuneensa 15-vuotiaana Joniin, joka oli tuolloin 19-vuotias lukiolainen. Myöhemmin he ryhtyivät seurustelemaan ja avioituivat vuonna 2006.

Mervin mukaan onnistuneen 30-vuotisen parisuhteen salaisuus on molemminpuolinen kunnioitus sekä arvostus toista kohtaan. Heitä yhdistävät sama arvomaailma ja kiinnostuksen kohteet. He myös muun muassa pelaavat yhdessä tennistä ja golfia.

Lasten hankkimisesta he eivät Mervin mukaan ole koskaan tehneet päätöstä suuntaan eikä toiseen.

– Elämä on mennyt eteenpäin, eikä sopivaa aikaa ehkä vain ole tullut eteen. Viime aikoina olemme puhuneet paljon siitä, että meidän on hyvä olla kaksin. Minulle ei ikinä tullut vauvakuumetta, vaikka rakastan lapsia. Olen kuuden lapsen ylpeä ja onnellinen kummitäti. Se riittää, Mervi kertoo Anna-lehdelle.

– Olen toki miettinyt, kadunko vapaaehtoista lapsettomuuttamme myöhemmin. Joskus pohdin, miten suurta iloa isovanhemmuus tuottaisi omalle äidilleni, sillä olen vanhempieni ainoa lapsi. Mutta ei perheenlisäystä voi hankkia varmuuden vuoksi tai siksi, että joku toinen ilahtuisi. Äitini ei ole koskaan kysynyt, aiommeko hankkia lapsia. Arvostan suuresti, ettei hän ole puuttunut asiaan.

Mervillä ja Jonilla on erittäin tiiviit välit Mervin äitiin sekä Jonin vanhempiin. Mervin isä menehtyi syöpään vuonna 2016.

Lähde: Anna

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT