Mika Myllylän poika Wiljami, 20, avoimena pahasta alkoholiongelmastaan: ”Pohja tuli vastaan”


Edesmenneen Mika Myllylän poika Wiljami Myllylä on tehnyt rohkean ulostulon Instagramissa. Rauman Lukossa pelaava jääkiekkolupaus myöntää kärsivänsä pahasta alkoholiongelmasta.

– Olen pitkään miettinyt, miten selittäisin tämän, koska tämä on ehkä vaikeimpia asioita, mitä olen elämässäni tehnyt, mutta haluan olla rehellinen, koska uskon sen helpottavan mun pahaa oloa. Olen paininut reilut kaksi vuotta pahan alkoholiongelman kanssa. Mulle on tarjottu apua ja olen ottanut sen vastaan, mutta en ole ollut tarpeeksi vahva pysymään kuivilla, Wiljami kuvailee tilannettaan.

Nyt nuorimies haluaa kuitenkin panostaa kaikkensa, jotta hän pysyisi vastaisuudessa erossa alkoholista.

– Mulla tuli pohja vastaan ja päätin tehdä elämäni parhaan päätöksen. Olen hankkinut jälleen apua sairauteeni ja haluan raitistua. Nyt on vaan aika keskittyä hoitamaan itseni kuntoon ja siksi jääkiekko ja pelihommat jää tauolle.

Wiljami haluaa myös julkisesti kiittää perhettään, ystäviään ja muita läheisiään saamastaan tuesta.

Wiljamin isä Mika Myllylä paini elämänsä viimeiset vuodet vakavan alkoholiongelman kanssa. Hän löytyi menehtyneenä kotoaan vuonna 2011. Legendaarinen hiihtäjä oli kuollessaan vain 41-vuotias. Hänen kuolinsyytään ei ole kerrottu julkisuuteen.

Koko Wiljamin koskettava teksti alla.

SUOSITUIMMAT