Mika Salo esitteli tyttöystävänsä – poseeraavat yhdessä hääjuhlassa


Formula 1 -kisoissa nykyisin tuomarina sekä tv-lähetyksissä kommentaattorina toimiva entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 55, oli viime keväänä lehtiotsikoissa hämmentävien naissuhteidensa takia.

Helmikuussa 2021 Salo ilmoitti eronneensa tyttöystävästään, jyväskyläläisestä Henna Pihlajasta. Seiskan mukaan hän alkoi sitten seurustella ”varakkaan ilmailualalla työskentelevän sporttisen vaaleaverikön” kanssa. Keväällä 2022 Seiska uutisoi, että Salo tapaili samalla myös entistä tyttöystäväänsä Pihlajaa sekä keravalaista 22-vuotiasta Neaa.

Tilanteen teki vielä erikoisemmaksi se, että virallisesti Salo oli myös edelleen naimisissa Noriko Salon (o.s. Endo), 51, kanssa. Ilta-Sanomien mukaan Salot jättivät yhdessä avioerohakemuksen vasta 30.3.2022. Eroon ei tarvittu enää harkinta-aikaa, sillä he olivat asuneet erillään yli kahden vuoden ajan. Mika ja Noriko Salolla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2001 syntynyt Max ja vuonna 2004 syntynyt Mai.

Kesäkuun loppuun mennessä Salon suhdesotkut oli nähtävästi selvitetty, sillä hän julkaisi Instagramissa ensimmäisen yhteiskuvan aurinkolaseihin sonnustautuneen rakkaansa kanssa.

Nyt Salo on julkaissut ensimmäisen kuvan, jossa hän esittelee rakkaansa tyttöystävänään englanninkielisessä päivitystekstissä.

– Superkivat häät ystävieni ja tyttöystävän kanssa. Hyvää musiikkia, hyvää ruokaa ja mahtavaa seuraa. Paljon rakkautta ❤️ #wedding #beautiful #food #friends #lotofdrinks

Alla kuva pariskunnan poseerauksesta hääjuhlissa.

Tässä kesäkuussa julkaistu ensimmäinen yhteiskuva.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT