Milja joutui ruokakaupassa erikoiseen tilanteeseen – 7e tuotepalautus johti 40e ”lisämaksuun”


Milja-niminen nainen on kysynyt Facebookin ÄiTyLIt-ryhmässä neuvoa ruokakaupassa työskenteleviltä henkilöiltä. Hän oli nimittäin joutunut sangen erikoiseen tilanteeseen.

Milja oli palauttanut kauppaan mansikkarasian, koska hän oli kotona huomannut puolet marjoista olevan pilalla. Sen sijaan, että hänelle olisi palautettu rasian hinta tai annettu uusi tuote tilalle, hän olikin joutunut maksumieheksi.

Miljaa oli pyydetty maksamaan uusien ostosten lisäksi myös aiemmin ostetut tuotteet uudelleen. Tästä oli aiheutunut 40 euron lisälasku. Kassahenkilö oli ilmoittanut, että aiemmin päivällä maksettu summa palautuisi Miljan tilille seuraavalla viikolla.

Eräs ruokakaupassa työskentelevä nainen tiesi syyn erikoiselle tilanteelle. Myyjä oli vahingossa mitätöinyt kassajärjestelmässä kaikki edellisen kerran ostokset pelkän mansikkarasian sijaan. Näin ei kuulemma ole kuitenkaan tarkoitus toimia.

Inhimillisiä virheitä toki tapahtuu. Eräs kommentoija kuitenkin muistutti osuvasti, että 40 euroa on monelle suuri summa. Rahojen odotteleminen seuraavaan viikkoon voi olla kohtuuton seuraus varsinkin, kun syynä on alun perin asiakkaan saama huonolaatuinen tuote.

Lue koko Miljan teksti alta. Se päätyi Feissarimokat.com-sivustolle.

SUOSITUIMMAT