Minnan uusi kello hajosi saman tien – yrittäjältä tuli uskomaton viesti!


Minna kertoi jokin aika sitten Facebookissa, että hänelle oli käynyt ikävä moka. Hän oli viimein löytänyt mökilleen mieluisan seinäkellon. Ilo ei ollut kuitenkaan kauaa kestänyt.

Minna oli unohtanut uuden kellonsa auton katolle liikkeen pihassa. Lopun varmaan kaikki arvaavatkin.

Kuin ihmeen kaupalla kello oli edelleen toiminut, vaikka yksi auto oli ajanut osittain sen yli.

– Käy mainiosti. Lujaa tekoa, Minna päättää hieman erikoisemman asiakaspalautteensa pilke silmäkulmassa.

Tarina ei pääty kuitenkaan tähän. Kellon myyneessä yrityksessä oli huomattu Minnan tragikoominen tarina.

Muutaman päivän kuluttua Minna oli saanut uskomattoman viestin. Yrittäjä oli valmis antamaan uuden kellon, vaikka myyjällä ei ollut osaa eikä arpaa aikaraudan hajoamisen kanssa.

– Päivityksesi oli hauskasti kirjoitettu ja se oli mukava päivän piristys. Haluaisin myös piristää sinun päivääsi lähettämällä sinulle uuden kellon, yrittäjä ilmoitti.

Kertakaikkisen huomaavaista asiakaspalvelua! Nyt Halloota-sivusto haluaa laittaa myös hyvän kiertämään. Juttu toimikoon ilmaisena mainoksena: Kyseessä on Iloinen Viivi -yritys, jolla on nettikaupan lisäksi kivijalkamyymälät Lapinlahdella ja Siilinjärvellä.

Tarjolla on sisustustavaraa, vaatteita ja erilaisia Marimekko-tuotteita. Firman vastuuhenkilöistä päätellen kyseessä on sympaattinen perheyritys. Nettikaupan löydät täältä.

Minnan julkaisut löydät alta. Ne bongasi ensimmäisenä Feissarimokat-sivusto, joka esittelee myös erilaisia sosiaalisen median helmiä.

SUOSITUIMMAT