Mitä antaa joululahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea? Tämän parempaa lahjaa ei ole!


Mitä antaa joululahjaksi ihmiselle, jolla on jo kaikkea? Vähittäiskauppaketju Clas Ohlson vinkkaa, että kaikkein paras joululahja toiselle on lahjan antajan oma aika.

Omaa aikaa voi antaa lahjaksi esimerkiksi sitoutumalla kodin tai tavaroiden kuten isoäidin WiFin fiksaamiseen tai siskon pyörän korjaamiseen. Samalla tarjoutuu myös mahdollisuus viettää hieman enemmän aikaa läheisten kanssa.

– Monet meistä kohtaavat klassisen kysymyksen: Mitä minun pitäisi antaa sille, jolla on kaikki? Tällä kampanjalla haluamme viestittää, että yksi asia, mitä todella arvostetaan, on fiksut tuotteemme yhdessä sinun taitojesi ja aikasi kanssa, sanoo Anna Drysén, Clas Ohlsonin Marketing Leader.

Clas Ohlson tarjoaa myös ilmaista videoapua englanniksi tai ruotsiksi Club Clas -jäsenille fiksaamisen tueksi.

– Haluamme inspiroida ja näyttää, että sinulla voi jo olla se, mitä tarvitaan ”täydellisen” joululahjan antamiseksi. Kyse on siitä, että annat jotain, missä olet hyvä, jollekin, joka todella tarvitsee sitä. Jotta se olisi helppoa, olemme kehittäneet eri tuotteille lahjakortteja, joihin lahjanantaja voi kirjoittaa, mitä haluaa antaa tuotteella, olipa kyse ajasta tai taidoista, Drysén sanoo.

Clas Ohlson aloitti toimintansa postimyynnillä vuonna 1918 Taalainmaalla Ruotsissa. Nykypäivän Clas Ohlson on vähittäiskauppaketju, jolla on asiakkaita neljässä maassa, noin 4 500 työntekijää ja noin 8,3 miljardin ruotsin kruunun liikevaihto. Suomessa Clas Ohlsonilla on koko Suomen kattava myymäläverkosto ja verkkokauppa.

Lähde ja kuva: Clas Ohlson

SUOSITUIMMAT