MTV: 37v mies poltti tätinsä Pieksämäellä – taustalla riita saunamökistäMTV uutisoi käynnissä olevasta oikeudenkäynnistä, jossa käsitellään viime lokakuussa Pieksämäellä tapahtunutta polttosurmaa. Syytteen mukaan 37-vuotias mies pahoinpiteli ensin tätinsä ja sytytti sen jälkeen uhrin palamaan. Syyttäjä vaatii miehelle elinkautista vankeusrangaistusta murhasta. Syytetty on myöntänyt tapon.

MTV:n hankkimien tietojen mukaan järkyttävän teon taustalla oli vuosia jatkuneet erimielisyydet. Syytetty oli muun muassa saanut tuomion laittomasta uhkauksesta. Kuulusteluissa kävi kuitenkin ilmi, että merkittävin yksittäinen seikka oli saunamökkiin liittynyt riita.

– Saunamökki muutaman kilometrin päässä kotipaikastani, oli sovittu, että kaikki sukulaiset saavat käyttää tuota mökkiä. Tuo saunamökki oli minun piilopaikkani, jossa olin rauhoittumassa ja miettimässä asioita, mies selosti kuulustelussa MTV:n hankkimien papereiden mukaan.

5 euron ilmaisveto kaikille asiakkaille, myös vanhoille asiakkaille NordicBetillä. Lue lisää ja osallistu, voimassa MM-kisojen ajan!

Saunamökin käytöstä oli taisteltu oikeudessa ja oikeudenkäyntikulut olivat jääneet miehen maksettavaksi. Sitä kautta hän oli ajautunut ulosottoon ja omien sanojensa mukaan menettänyt siksi elämänhallintansa ja sen myötä työpaikkansa.

– En tiedä miten helvetissä minä menin siihen, että minä sen sitten poltin. Tämähän oli aivan hirviömäistä mitä minä tein… Kaikessa hirveydessään tunnen oikeuden tapahtuneen, nyt olen saanut nukutuksi ja syötyä siten, että ruoka pysyy sisällä, mies on ristiriitaisesti kuvaillut kuulusteluissa.

Syytetty on määrätty mielentilatutkimukseen. Uhrin miehen mukaan mies syyttää tätiään asioista, joiden kanssa tällä ei ollut mitään tekemistä.


VIRAALI-VIDEOITA


Tartu Ridgen tarjoukseen!

Tuplaamme ensitalletuksesi aina 100 euroon asti!SUOSITUIMMAT

Seiska: 42-vuotiaana menehtyneen Matti Silmun hautakivi eroaa joukosta – kuvalinkki

Suomi kohahti helmikuussa, kun supersuositun Yölinnut-yhtyeen perustajajäsen Matti Silmu menehtyi yllättäen kotonaan. Muusikko oli kuollessaan vain 42-vuotias. Nyt Vihdin...

Yle: Anni Sinnemäkeä epäillään virkarikoksesta

Yle on saanut selville, että Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäkeä epäillään virkarikoksesta. Esitutkinta kohdistuu Sinnemäen tekemiin poikkeamislupapäätöksiin Meilahden huvila-alueeseen liittyen.

Seiska paljasti Paula Vesalan salasuhteen – tunnettu elokuvantekijä

PMMP-yhtyeestä alun perin tunnetuksi tullut laulaja ja näyttelijä Paula Vesala, 39, on löytänyt uuden rakkaan, uutisoi Seiska. Seiskan mukaan...

MTV: Näin Niko Ranta-ahon sisko puhui oikeudessa – 9v linnatuomio uhkaa!

Niko Ranta-ahon sisko on ajautunut kanssasyytetyksi veljensä tehtailemassa huumevyyhdissä. Katiska 1 -rikoskokonaisuuden käsittely on taputeltu, mutta kakkososaa puidaan parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa. Naista...

Työntekijä lukitsi vahingossa pankkien ovet ympäri Suomen yhdellä napin painalluksella

Kimmo-niminen mies on kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä töissä tekemästään melkoisesta mokasta. Hän selostaa toimineensa erään ison vakuutus- ja pankkipalveluita...

Aki ja Rita Mannisen 2v tyttärellä ökysynttärit – ”menisivät häistä”

Rita Niemi-Manninen on jakanut Instagramissa kuvia Donna-tyttärensä kaksivuotissyntymäpäiviltä. Otoksissa näkyy hulppeat puitteet. Heliumtäytteisiä ilmapalloja on tilattu massiivisuudesta päätellen satoja.

”Romutransu” Markku Kuotesaho pääsi läpi – näitä julkkiksia suomalaiset äänestivät kunnallisvaaleissa

Eilisten kunnallisvaalien suurimmat ääniharavat ovat poliitikkoja, mutta myös monia julkkiksia valittiin valtuustoihin ympäri Suomea. Kunnallisvaalien voittajapuolue on kokoomus, joka...