MTV: Kirsti Paakkanen pelkäsi ”luottomiestään” – olisi halunnut muuttaa testamenttiaan


MTV:n Asian ytimessä -ohjelman tuoreessa jaksossa käsiteltiin edesmenneen Kirsti Paakkasen testamenttiin liittyviä erimielisyyksiä. Kuolinpesän selvitystä ei ole vielä pystytty aloittamaan.

Paakkanen testamenttasi koko kymmenien miljoonien omaisuutensa nimeään kantavalle säätiölle. Säätiön hallituksen puheenjohtaja toimii Paakkasen ”luottoystävänä” ja asiainhoitajana tunnettu Kari Miettinen.

Asian ytimessä -ohjelmassa Paakkasen ystävä Tuula Saari kertoo, että Paakkanen olisi halunnut muuttaa testamenttiaan salassa Miettiseltä.

– Kirsti pyysi mua, että voisinko auttaa häntä, kun hän haluaisi tehdä uuden testamentin. Olin, että nyt mietitään mikä on se tapa, minkä avulla sellainen voidaan tehdä. Kysyin: ”Onko sulla Kirsti vanhaa testamenttia?” Hän vastasi, että ei ole, eikä hän tiedä tällä hetkellä mikä hänen testamenttinsa sisältö on, Saari selostaa.

Paakkasen sisarentytär Regina Paanala puolestaan kertoo ohjelmassa, että Paakkanen pelkäsi asiainhoitajaansa.

– Kirsti muuttui. Jotenkin se oli kuin se mies olisi vahtinut sitä. Kirsti ei uskaltanut puhua. Kirsti oli aivan erilainen, mitä ihmettelen, sillä Kirsti oli erittäin vahva.

Lisäksi Paanala kertoo todistaneensa tilannetta, jossa Miettinen oli haukkunut Paakkasen ulkonäköä.

Omaiset eivät kutsuneet Kari Miettistä Paakkasen hautajaisiin.

SUOSITUIMMAT