Muistakaa levätä kun siltä tuntuu, tai..


Kiitos Puumala ja Tuusniemi mahtavista meiningeistä. Kilometrejä tuli viime viikonloppuna ajettua kaiken kaikkiaan parisen tuhatta, mutta oli sen arvoista. Kuten aina. Kyllä keikkailu on vaan mahtavaa! Oli ihana nähdä iloista festarikansaa, kollegoja ja tuttuja ja mitkä meiningit!

Kulunut viikko onkin mennyt levossa, sillä tiistaina kun olin ohjaamassa ryhmäliikuntaa Elixialla, vasemmasta pohkeestani revähti lihas kesken tunnin. Kipu oli todella kova ja pelästyin, että jotain meni pohkeessa enemmänkin rikki.

Tänään sain lääkäriltä lopullisen tuomion; pohjelihasryhmän lihaskalvon repeämä.
Onni onnettomuudessa, selviän muutaman viikon levolla. Olin pelännyt pahempaa.

Kun oma kroppa on työkalu, loukkaantumiset harmittavat todella paljon. Onneksi selvittiin muutamalla viikolla! Silti harmittaa, sillä liikunta on minulle työ ja intohimo. Olen tottunut liikkumaan päivittäin.

Mutta näin se keho toimii.

Kun emme osaa pysähtyä muuten, keho kyllä pysäyttää meidät. Loukkaantumiset opettavat arvostamaan kehoamme entistä enemmän ja muistuttavat meitä siitä, kuinka paljon voimme kehollamme tehdä.

Voin jo nyt sanoa, että kun parin viikon päästä toivottavasti pääsen taas lenkille ja pikkuhiljaa normaalien treenien pariin, sitä osaakin arvostaa taas joka solulla.

Muistutus itselleni sekä muille; Muistakaa levätä kun siltä tuntuu!

Outfit Fiorebels
Aurinkolasit Woobs Design

Lähde ja kuvat: Henna Peltosen blogi

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

SUOSITUIMMAT