Näin kymmenistä petoksista epäilty Sanna Kiiski kommentoi kohua Seiskalle


Kerroimme aiemmin Seiskan uutisen pohjalta, että tv-toimittaja Sanna Kiiskeä epäillään lukuisista rikoksista. Asianomistajia on 29 ja rikosnimikkeinä on törkeä petos sekä identiteettivarkaus.

Käytännössä kyse on siitä, että Kiiski on epäilyn mukaan saanut lainattua lukuisilta henkilöiltä arvoesineitä väitettyään asian liittyvän uuden tv-ohjelman tekemiseen. Kiiski on kuitenkin epäilyn mukaan vienyt tavarat panttilainaamoon, eikä tv-alalla ole tuntunut olevan mitään tietoa hänen mainitsemastaan ohjelmasta.

Seiska on tavoittanut Kiisken kommentoimaan epäiltyä rikosvyyhtiä. Haastattelu on julkaistu torstaina ilmestyneessä Seiskassa.

– Totta kai tiedän, että poliisi selvittää tätä sotkua. Olen suorastaan onnellinen, kun asia on nyt poliisilla… Tämä on hirveä asia, Kiiski muotoilee Seiskalle.

Tv-toimittaja kuitenkin korostaa, ettei hän ole missään vaiheessa väittänyt, että ohjelmaa tehtäisiin jollekin tietylle kanavalle. Kiiski kertoo puhuneensa pilotista.

Nainen ei kuitenkaan kiistä vieneensä osaa arvotavaroista loppujen lopuksi panttilainaamoon.

– Olin jäänyt rikollisille velkaa, Kiiski mainitsee.

Hän on aiemmin kertonut avoimesti Seiskassa kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Maniavaiheessa hän oli ajautunut peliriippuvuuteen.

– En aio mennä sairauteni taakse, haluan selvittää asiat perin pohjin. Olen pahoillani tapahtuneesta ja myönnä syyllisyyteni, Kiiski muotoilee Seiskalle.

Tv-toimittaja on ollut otsikoissa myös talousongelmiensa vuoksi. Kiiskellä on noin 1,2 miljoonaa euroa ulosotossa. Taustalla on hänen pyörittämänsä Mumin Kaffe -kahvilaketjun konkurssi.

SUOSITUIMMAT