Näin pääset ruotuun


Varmasti yleisin kysymys joka minulle esitetään lähes päivittäin on se, kuinka päästä ruotuun, kun kyse on painonhallinnasta.

Tässä mun muutamia vinkkejä:

– Aloita ruokavalion siistimisellä.

– Suunnittele ruokaostoksesi ja päivän ruokailut aina etukäteen. Syö pienempiä annoskokoja, mutta syö useammin. Suositus on viisi ateriaa päivässä. Muista joka aterialla proteiini ja karsi turhia hiilihydraatteja. 

– Valmista ruoka-annoksia valmiiksi etukäteen. Näin myös kiireessä tai nälän äkillisesti iskiessä tulee syötyä järkevästi.

– Riittävä unen saanti on tärkeää myös painonhallinnassa, joten laita unirytmi kuntoon. Pirteänä jaksat treenata kovempaa. Väsyneenä lipsuu herkutteluun helpommin.

– Aseta itsellesi selkeä tavoite ja sano se myös ääneen. 

– Lisää päivittäistä veden juontia. Mausta vesi sitruunalla, limellä, kurkulla tai marjoilla.

– Lisää liikuntaa pikku hiljaa ja totuta kroppasi aktiiviseen arkeen. Vaikka aluksi liikunta tuntuisi pakkopullalta, jatka sinnikkäästi, sillä pian kroppasi jo kaipaa liikuntaa, etkä halua olla ilman.

– Lenkkeily on loistavaa liikuntaa kun sitä voi harrastaa missä ja milloin vain ja sääkin on vain asennekysymys.

– Itse työskentelen Elixialla ryhmäliikuntaohjaajana ja suosittelen tutustumaan rohkeasti myös kuntosalien ryhmäliikuntatunteihin. Käy rohkeasti testaamassa erilaisia tunteja, voit löytää uuden mieluisan harrastuksen.

– Jos olet epävarma siitä kuinka tulisi treenata tai syödä oikein, hanki itsellesi personal trainer.

Huom! STARTTAA HENNAN KANSSA, 4:n viikon dieetit nyt myynnissä hintaan 34,90€! mukaan pääset laittamalla sähköpostia [email protected] Kirjoita kommenttikenttään Starttaa Hennan kanssa.

Kuvat: Mainosstudio Sanna H.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT