Nanna Karalahti yllätti: ”Haluan nyt omin sanoin päästä kertomaan…”


Nanna ja Jere Karalahden, 47, avioliitto on ilmeisesti erilaisten kriisien jälkeen taas mallillaan, sillä Nanna yllätti maanantaina 4.4. Instagramissa kertomalla olevansa raskaana.

Nanna sekoitti viestissään suomea ja englantia.

Olette varmaan huomanneet, että olen yksityiselämästäni nykyään aika tarkka ja haluan tietysti sillä tavoin suojella itseäni ja perhettäni. Mietin ensin, että tarvitseeko tiettyjä asioita kertoa, mutta koska julkisuuden varjopuolena jotkut asiat tulevat julki halusimme tai emme niin siksipä haluan nyt omin sanoin päästä kertomaan tämän ihmeellisen suuren ilon sanoman ❤️

’Sometimes life knows what we need before we even do.’ Life is full of miracles. Our family is growing by 2 tiny feet ❤️ (Joskus elämä tietää mitä tarvitsemme, ennen kuin itsekään tiedämme. Elämä on täynnä ihmeitä. Perheemme kasvaa kahdella pienellä jalalla)

Sinä olet jo rakastettu ja turvassa. Sinun isoveli, isosisko, isi, äiti ja läheiset tulevat pitämään huolen siitä, että tulet olemaan sitä koko elämäsi ❤️ Kiitos, että tulet meidän perheeseen – sinä suurin lahja kaikista”

’A new baby is like the beginning of all things – wonder, hope, a dream of possibilites’ (Uusi vauva on kuin kaiken alku – ihme, toivo, unelma mahdollisuuksista), Nanna kirjoitti Instagramissa.

Pariskunnalla on ennestään kaksi yhteistä lasta, 5-vuotias Jax-poika ja 3-vuotias Alexia-tytär. Lisäksi Jerellä on entisestä avioliitostaan aikuinen tytär sekä 8-vuotias tytär salasuhteesta valkovenäläisen naisen kanssa.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT