HitMixiltä irtisanoutunut Alma Hätönen paljasti uuden työnsä – ”Olen halunnut kertoa teille vaikka kuinka pitkään!”


Televisiosta ja radiosta tutun Alma Hätösen, 32, viime vuosi oli rankka. Hänen rakas Sonja-koiransa kuoli huhtikuussa ja hän eli lähes vuoden ”etäsuhteilua” näyttelijäpuolisonsa Jarkko Ohtosen, 32, kanssa. Hän juonsi radiossa HitMixin aamuohjelmaa sekä kolmea tv-ohjelmaa: Big Brother SuomiSelviytyjät Suomi Extra sekä Paratiisihotelli Suomi. Työtaakka oli kaksikymppisestä lähtien fibromyalgiaa sairastaneelle Hätöselle kova, joten lopulta hän kuunteli intuitiotaan ja irtisanoutui HitMixin aamuohjelmasta lokakuussa. 

Nyt Hätönen on valmis paljastamaan uuden työnsä. Hän kertoi siitä Instagramissa.

– 🆘Kerroin just storyn puolella superjännittäviä uutisia, joista oon jo pitkään halunnut kertoa teille😭 Mun vatsassa tuntuu perhosia ja en muista millon viimeksi olisin ollut näin inspiroitunut!✨ Kirjottelen tästä fiidiin joskus myöhemmin enemmän, mutta nyt alkuun storysta löytyy mun kevään (ja unelmien) proggis!

Instagram Stories -osiossaan Hätönen kertoi aloittavansa podcastin, jossa keskitytään suomalaisten kokemiin mystisiin ja yliluonnollisiin tapahtumiin.

– Nyt voin mä vihdoin kertoa siitä, mistä mä olen halunnut kertoa teille vaikka kuinka pitkään! Jos yhtään tuntee mua, niin tietää, että mä olen se tyyppi, vaikka bileissä, joka lopulta päätyy kertomaan omia yliluonnollisia tarinoita. Mulle on tapahtunut kaikenmoista, mitä en pysty järjellä selittämään. Ja kokemukseni mukaan niin on käynyt aika monelle muullekin. Ja nyt mulle on tulossa podcast, johon mä tarvitsen teidän tarinoita. Mä haluan että te itse saatte kertoa omat selittämättömät tarinanne. Ne voivat olla jotain mikä luokitellaan yliluonnolliseksi. Ne voivat olla jotain joka liittyy vaikka intuition avulla vaaran välttämiseen tai johonkin tän tyyppiseen. Teidän ei tarvitse kertoa niitä omalla nimellänne, mutta mä haluaisin kovasti, että te kerrotte ne omalla äänellänne. Mä haluan tulla teidän kotiin ja kuulla ne tarinat, tai auttaa teitä kertomaan ne tarinat muillekin. Koska tosi paljon kaikkea mitä ei pysty selittämään, tapahtuu maailmassa, ja mun mielestä olisi hienoa kuulla kaikki teidän stoorit.

– Mä tiedän että sullakin on varmaan joku kaveri, jolle on tapahtunut joku ihan älytön keissi, joku ihan älytön tapahtumasarja, jota ei voi järjellä selittää, niin houkuttele hänetkin laittamaan mulle viestiä, koska tästä tulee hienoa – ihanaa!, Hätönen hehkuu videolla.

Hätönen asuu tällä hetkellä Ohtosen kanssa Espanjan Fuengirolassa lähellä äitiään, mutta palaa Suomeen toukokuussa, jolloin hän rupeaa matkustelemaan ihmisten luokse kuulemaan heidän tarinoitaan.

– Oon valmis reissaamaan hyvän tarinan takia kauaskin. ❤️❤️❤️

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT