New Yorkin sotaherrat ovat julistaneet kaupungin omakseen The Division 2 -toimintapelissä


Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin odotetussa Warlords of New York -lisäosassa suurkaupunki on joutunut entistä organisoidumpien jengien valtaan. Näitä johtavat sotaherrat, joiden aikomuksena on hallita kaupunkia asein ja voimankäytöllä.

The Division -agentteja vastassa on kenties vaarallisin vastus ikinä, sillä sotaherrojen johtaja Aaron Keener on itsekin entinen The Division -sotilas.

Katso alta lisäosasta julkaistu uusi traileri.

Tässä lisäosaa esittelevä animoitu lyhytelokuva.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Massive Entertainmentin ja seitsemän muun pelistudion yhteistyössä kehittämä Tom Clancy’s The Division 2 on uusi askel avointen toimintaroolipelien tyylilajissa. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT