Nyt puhuu itse Danny – huhut välien lämpenemisestä Erikan kanssa pitävät paikkansa!


Seiska uutisoi torstaina, että Dannyn, Erika Vikmanin ja Helmi Loukasmäen välillä olisi meneillään jonkinlainen kolmidraama. Lehden mukaan laulajakonkarin välit olisivat jälleen lämmenneet entisen avopuolison Erikan kanssa. Ongelmaksi olisi muodostunut se, ettei Helmi suostu ”luovuttamaan paikkaansa”. Kerroimme asiasta aiemmassa jutussamme, jonka löydät täältä.

Uudenvuoden aattona kymmenen jälkeen illalla Instagramiin ilmestyi yllättävä julkaisu. Linjoille oli nittäin ilmestynyt Iso-D itse.

– En voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta, koska mitään draamaa ei ole. Helmi, alun perin yhteistyökumppanini, on hieno ja mitä mainioin lähimmäinen, joka on ja on ollut paikalla ja jatkanut yhteistyötämme ja elämäämme pyynnöstäni.
Hän on ahkera, lahjakas, osaava ja vastuullinen kanssaihminen, Danny suitsuttaa nuorta naista julkaisemansa yhteiskuvan yhteydessä.

– Helmi ei ole elämässäni vasten tahtoani, joten kysymys ei ole mistään roikkumisesta, tai siitä, että jokin paikka olisi luovutettava, kuten pahaa ilmapiiriä luova henkilö tahtoisi, Danny korostaa.

Veteraanilaulaja tuo myös esiin, että yhteiselo Helmin kanssa on jatkumassa samalla tavalla kuin tähänkin asti.

– Olemme vapaaehtoisesti eläneet toistaiseksi tavallamme. Tavalla, joka ei pitäisi kuulua kenellekään ulkopuoliselle. Yhteisestä sopimuksesta elämme, päivän kerrallaan.

Danny myöntää kuitenkin välien lähentymisen Erikan kanssa pitävän paikkansa.

– Olen iloinen, että välimme Erikan kanssa ovat näin eromme jälkeenkin parantuneet ja lähentyneet. En ole aiemminkaan katkaissut ihmissuhteitani, vaikka ne olisivat päätyneet eroon. Haluan, että ihmissuhteeni voivat hyvin.

SUOSITUIMMAT