Nyt rymisee! Uudessa pelissä hyökätään Alien-elokuvista tuttujen hirviöiden pesään


Aliens: Fireteam Elite -toimintapelistä on julkaistu uusi, vauhdikkaisiin selviytymistaisteluihin keskittyvä esittelyvideo, jonka voi katsoa yläpuolelta.

Aliens: Fireteam Elite -toimintapelissä pelaajat kohtaavat ikonisen Alien-elokuvauniversumin hurjat hirviöt ja arvaamattomat androidit.

Luvassa on kiehtovia tiimivetoisia taisteluita yhdessä tekoälysotilaiden tai muiden pelaajien kanssa. Peli sijoittuu 23 vuotta alkuperäisen elokuvatrilogian tapahtumien jälkeisiin aikoihin. Pelaaja on yksi avaruusalus UAS Endeavorin sotilaista, joiden tehtävänä on torjua ksenomorfihirviöistä muodostuva uhka.

Viholliset eivät kuitenkaan koostu pelkästään hengenvaarallisista suippopäisistä hirviöistä, sillä myös Weyland-Yutanin synteettiset androidihahmot ottavat osaa taisteluun. Peli sisältää neljä ainutlaatuista kampanjaa, joista kukin kertoo oman tarinansa Alien-universumissa. Pelimaailma on luotu upealla grafiikalla, jota täydentävät elokuvista tutut hahmot, äänet, viholliset ja tapahtumaympäristöt. Elokuvista tuttu pahaenteinen ilmapiiri on vahvasti läsnä ja luo pelille sen tavaramerkkimäisen tunnelman.

Aliens: Fireteam Elite julkaistaan PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille 24. elokuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 16.

SUOSITUIMMAT