Paras Bond koskaan? Katso Daniel Craigin jäähyväisroolin upea uusi traileri!


Pitkään odotettu 007 No Time to Die saapuu lopultakin elokuvateattereihin 12. marraskuuta. Katso yläpuolelta vaikuttava uusi traileri!

Elokuvan ensi-iltaa siirrettiin keväältä koronapandemian takia ja pian odotettu hetki koittaa, kun Daniel Craigin viimeinen roolisuoritus legendaarisena vakoojana näkee päivänvalon. Upean trailerin perusteella elokuvasta voi potentiaalisesti tulla jopa Craigin tähdittämien Bondien paras versio, mutta siihen saadaan selvyys marraskuussa.

007 No Time to Die -elokuvassa James Bond on jäänyt ansaitulle eläkkeelle ja nautiskelee olostaan Jamaikalla, mutta kun vanha CIA-kontakti Felix Leiter pyytää yllättäen apua, mestarivakooja lähtee viimeiselle tehtävälleen. Elokuvassa nähdään myös uusi 00-agentti, joka on tällä kertaa nainen. Pahiksen roolissa loistaa Rami Malek, joka voitti parhaan miespääosan Oscar-palkinnon Freddie Mercuryn roolistaan elokuvassa Bohemian Rhapsody.

Elokuvassa nähdään Craigin ja Malekin lisäksi Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, sekä Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik ja Billy Magnussen.

SUOSITUIMMAT