Pesäpalloilija Virpi Hukka järkyttävässä onnettomuudessa – ”Olin hetken varma, että silmä räjähti”


Manse PP:n pesäpalloilija Virpi Hukka, 30, koki kauhun hetkiä joukkueen harjoituksissa tapahtuneessa onnettomuudessa marraskuussa.

Toisen pelaajan heittämä pallo osui lähietäisyydeltä noin 100 km/h vauhdilla suoraan Hukan avonaiseen silmään, jonka jälkeen tuli kiire sairaalaan. Hukka on kertonut Instagramissa avoimesti onnettomuudesta ja mitä on tapahtunut sen jälkeen.

– Säikähdin aika pahasti. Valoshown perusteella paniikkinappula pohjaan ja olin hetken aivan varma, että silmä räjähti. Iso helpotus kuulla lääkärin sanovan, että silmä reagoi ja liikkuu. Tai ylipäätään, että on silmä 😅, Hukka kertoi marraskuussa.

Joulukuun alkupuolella silmää operoitiin, mutta katseen suuntauksen kanssa oli vielä suuria ongelmia.

– Tällä viikolla tehtiin vähän isompaa remonttia ja olo on vähintäänkin kummallinen, kun silmä sojottaa ihan mihin sattuu. Naama on ollut kovilla. 🪛🪚

Vaurioitunut silmä vaatii vielä erikoishoitoa, kuten alla olevasta päivityksestä näkyy.

– Tämän hetken tilanteeni (kuva1) aiheuttaa erilaisia haasteita ja viimeksi tänään töissä hampaastani lähti pala sekä huuleni aukesi, kun en yksinkertaisesti nähnyt kunnolla.

Hukka on kolminkertainen SM-kultamitalisti ja hänet valittiin vuonna 2018 vuoden pesäpalloilijaksi. Hän on myös pelannut ringetteä SM-tasolla. Hän sanoo, että tapaturman jälkimainingeissa on ollut vaikeinta se, ettei hän ole päässyt elämään intohimoaan ja ammattiaan urheilijana.

– Kävin eilen tilanteestani keskustelua, joka sai minut todella ajattelemaan. Rakenteita on tosiaan jo korjattu, mutta tällä näöllä ei pelata. Haluan aina tehdä parhaani kaikessa mihin ryhdyn, joten miksi olen tyytynyt tässä asiassa hoitoon, jota on toistuvasti tehty vähän sinnepäin. Kyse on kuitenkin terveydestäni, joka sijaitsee arvolistani kärjessä.

Hukka pyysi Instagramissa apua karsastuksen hoitoon, ja apua löytyi. Hän kertoi Aamulehdelle pääsevänsä tällä viikolla silmän lihaksiin ja karsastuksiin erikoistuneen lääkärin vastaanotolle. 

SUOSITUIMMAT

Kirja: Martina Aitolehti lataa Stefan Thermanista: ”Ihan persaukinen”

Tällä viikolla julkaistiin 40 vuotta täyttäneen Martina Aitolehden elämäkerta. Aitolehden ja Hippo Taatilan yhteistyössä kirjoittama kirja kantaa nimeä Martina - taistelija.

IS: Vesa-Matti Loirin ja ex-kihlattu Marita Hakalan viimeinen puhelu: ”Mä oon lähössä”

Vesa-Matti Loirin ex-kihlattu Marita Hakala muistelee viihdetaiteilijaa Iltasanomille antamassaan koskettavassa haastattelussa. Loiri ja Hakala olivat parisuhteessa 1990-luvun alussa neljän...

Tältä näyttää Roope Salmisesta eronneen Helmi-Leena Nummelan uusi mies – Hymyn kuvalinkki

Kerroimme aiemmin Hymyn uutisoinnin pohjalta, että Helmi-Leena Nummela on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. Kyseessä on senegalilaislähtöinen mies, joka toimii ravintoloitsijana Turussa.

Anna Puu avautui ahdistuksestaan: ”Oonko yksin?”

Laulaja Anna Puu avautui Facebookissa ahdistuksestaan liittyen tulevaan talveen. – Tässä ilmalämpöpumpun pauhatessa mietin ahdistuneena tulevan talven sähkölaskuja. Tuntuu,...

Lapsensa kanssa kadonneen Johanna Tukiaisen kirjoitukset ovat karua luettavaa

Seiska kertoi aiemmin tällä viikolla, että Johanna Tukiainen on hakenut tyttärensä Marja-äitinsä luota ilman lupaa. Ennen tapahtunutta Johanna ja Isabelle-tyttären isä olivat...

Mikko ja Beata Leppilammen häissä paljon julkkisvieraita, mm. Selänteet ja Kiira Korpi rakkaansa kanssa – katso kuvat!

Mikko ja Beata Leppilampi menivät salaa naimisiin jo viime vuoden elokuussa hyvissä ajoin ennen esikoispoikansa syntymää. Häitä kuitenkin juhlittiin vasta tänä vuonna...

Tältä näyttää Maria Veitolan Jotti-puoliso – harvinaiset yhteiskuvat

Tv-toimittaja Maria Veitola, 49, on seurustellut jo 11 vuoden ajan Jotti-puolisonsa kanssa, mutta parista ei ole nähty juurikaan yhteiskuvia.

Anne Heche, 53, menehtyi järkyttävän auto-onnettomuuden jälkeen – hurja vauhti paljastuu videolta

Näyttelijä Anne Heche, 53, kuoli perjantaina, kun hänen hengityskoneensa kytkettiin pois päältä. Viikkoa aiemmin Heche joutui järkyttävään onnettomuuteen,...

Sanna Marin juhli festareilla 8 euron glittermekossa – katso kuvat

Pääministeri Sanna Marin (sdp) juhli viikonloppuna Flow-festivaalilla. Ennen juhlahumua Marin osallistui festarin järjestämään paneelikeskusteluun musiikkialan tilanteesta. Keskustelussa olivat mukana...

Syöpään sairastunut Susanna Juntunen joutui leikkaukseen: ”En jaksaisi enää kipua”

Ex-missi Susanna Juntunen on kertonut avoimesti julkisuudessa sairastamastaan kohdunkaulansyövästä. Kasvain löydettiin kaikeksi onneksi ajoissa vuonna 2020 ja syöpä saatiin selätettyä.