Petri Nygård teki historiaa! Levylle nelinkertaista platinaa jo ennen julkaisua


Suomiräpin rääväsuu Petri Nygård pisti striimiennätykset uusiksi: Uusi albumi on saavuttanut nelinkertaista platinaa jo ennen julkaisuaan!

20 vuotta sitten soolouransa startannut Petri Nygård julkaisee juhlavuoden kunniaksi uuden albumin ALASTON SUÅMI torstaina 18.6. Levy on historiallinen julkaisu ja rikkoo kaikki nykyiset striimiennätykset, sillä albumi on striimannut jo nelinkertaista platinaa (yli 80 miljoonaa kuuntelukertaa) ennen julkaisuaan.

Monipuolinen albumi sisältää kuusi uutta kappaletta sekä yhdeksän aikaisemmin julkaistua hittiä. Levyllä vierailevat muun muassa Vesku Jokinen, NyrkkiTappelu-yhtye sekä Erika Vikman.

Nygård kommentoi juhlavuotta ja albumia omintakeiseen tyyliinsä näin:

”2020 ON MUUTEN IHA PASKA VUOSI MUTTÄÄO MUN 20-VUOTIS JUHLAVUOSI JA TÄSSÄ ON OLLU NYT HYVÄÄ AIKAA PAKETOIDA HUIKEELLA FIILIXELLÄ PITKÄSTÄ AIKAA LEVYLLINEN MUSAA!!!,.., JA NIINQU AINA MÄ HALUUN MUN ALBUMILLE MUKAAN PALJON ERITYYLISTÄ JA FIILISTÄ SETTII., IKINÄ EI TIEDÄ MITÄ TULEEEEEE,.,.,.,,.LAULUA? PUNKKIA?.,SLOWARII,.?? IHAN MITÄ VITTUU VAA.,,. ALASTON SUÅMI KUVASTAA SITÄ MITÄ MÄ HALUUN TEHDÄ ELI RIISUU SUOMI TURHISTA ENNAKKOLUULOISTA,.UJOUDESTA,.ASENTEISTA JA OLLA ROHKEESTI REHDISTI SITÄ MITÄ OIKEESTI ON,.,.VAIKKA ÄLÄSTI.,!!! PANNAAN SUOMI KUNTOON,.???”

Petri Nygård nousi suosioon heti ensimmäisellä singlellään, 2000-luvun alussa julkaistulla biisillä ”V**** Suomirokki”. Vuonna 2000 Nygård palkittiin myös Vuoden Yllättäjän Emma-palkinnolla. Lukuisten hittien, seitsemän studioalbumin, usean EP:n ja yhden kokoelmalevyn julkaissut Nygård on yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista erityisesti suoratoistopalveluissa yli 150 miljoonalla kuuntelukerralla. Huhtikuun alussa julkaistu viimeisin single ”Tuhansien lärvien maa” on yksi kevään isoimpia hittejä ja on striimannut jo reippaasti yli kultarajan.

Nygårdin juhlavuosi on kulunut hyvin eri tunnelmissa kuin alun perin oli tarkoitus. Vuosi piti viettää keikkaillen ympäri Suomen, sillä normaalioloissa räppäri konsertoi noin 100 keikan vuositahtia. Juhlavuoden ja uuden albumin julkaisun kunniaksi Tampereen Keskustorille pystytetään Petri Nygård -patsas torstaiaamuna 18.6.

”Mä oon Suomen kuunnelluin artisti, jota ei kuuntele kukaan muka!” –Petri Nygård

ALASTON SUÅMI -albumin kappalelista:

1. Junnu, Gösta, Juice ja Petri

2. Tuhansien Lärvien Maa

3. Mitään Mä Kiellä EN

4. NONIIN REENIÄ

5. #ihanaa

6. Neljä Vuodenaikaa

7. Musta Lammas

8. KATEUS feat. NyrkkiTappelu

9. Nössö feat. Vesku Jokinen

10. Sunnuntaibuffet

11. Soittorasia feat. Mariska

12. Pannaan Suomi Kuntoon

13. Suomineidot feat. Erika Vikman

14. Sun Vieressä

15. Yhet Vielä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT