Pia Lamberg arvostelee somevaikuttajien touhua: ”Mä en edes kehtaisi!”


Pia Lamberg on ruotinut Instagramissa kovin sanoin joidenkin somevaikuttajien toimintaa. Hänen mielestään on käsittämätöntä, että jotkut käyttäytyvät edelleen kuin koronaa ei olisi olemassakaan.

Vuonna 2011 Miss Suomeksi valittu kaunotar luettelee esimerkkeinä muun muassa shoppailemisen, bilettämisen ja matkustamisen niin Suomen sisällä kuin ulkomaillakin. Pia toteaa, että jotkut someseuraajat käyttäytyvät aivan päinvastaisesti kuin suosituksissa ohjeistetaan. Sitten asia vielä kerrotaan avoimesti seuraajille.

– Mä en edes kehtaisi jakaa (sosiaalisessa mediassa), että mä lähden esimerkiksi lomalle, näyttävän mallinuran luonut Pia toteaa stories-osiossa.

Hän muistuttaa, että jos on paljon seuraajia, on myös vastuu toimia esimerkillisesti. Treeniohjelmistaankin tunnettu kaunotar avaa ajatuksiaan myös maskien käytöstä. Hänen mielestään suojain kuuluu nyt hyviin käytöstapoihin. Vaikka itse ei uskoisi maskin vaikutukseen, sitä pitäisi käyttää kohteliaisuudesta muita kohtaan.

Pia toteaa, että totta kai hän itsekin haluaisi esimerkiksi Suomeen tapaamaan perhettään. Mutta nyt vain ei ole sen aika. Hän kehottaakin kaikkia pysymään mahdollisimman paljon kotona ja kehittelemään siellä itselleen uutta tekemistä.

Pian Instagram-päivitys alla, suomenkielinen kirjoitus alaosassa. Lisäksi hän käsitteli aihetta stories-osiossa.

SUOSITUIMMAT