Poika löi isää kulkusille, tv putosi parvekkeelta – totta vai tarua? Katso video


Netissä viraalisti leviävä video on herättänyt paljon keskustelua.

Muun muassa Iltalehti on uutisoinut Yhdysvaltojen Utahissa kuvatusta videosta, jolla kaksi aikuista miestä siirtää suurta 85-tuumaista televisiota.

Videolla yksi miehistä lähtee mittailemaan kierreportaita ja toinen, Keaton Hatch, jää kannattelemaan televisiota terassiparvekkeen kaiteen päälle. Yhtäkkiä Hatchin poika juoksee tämän luo ja huitaisee häntä suoraan jalkojen väliin, minkä seurauksena televisio heilahtaa kaiteelta ja putoaa maahan.

Hatch kirjoitti videon yhteyteen: ”Olin siirtämässä upouutta 85-tuumaista televisiota alakertaan ja poikani mottasi minua kulkusille…”

Videon aitous on herättänyt paljon epäilyjä. Kommentoijat ovat olleet yleisesti sitä mieltä, että tilanteen on täytynyt olla lavastettu. Hämmennystä ovat herättäneet mm. videokameran asettelu, erikoiset ratkaisut kantamistilanteessa sekä videolla olevien ihmisten teennäiset liikkeet. Selkein kysymys on, miksi miehet yrittivät viedä televisiota kierreportaisiin, kun ulkokautta se olisi ollut huomattavasti helpompaa. Katso yläpuolelta, näyttääkö video mielestäsi aidolta?

SUOSITUIMMAT