Rantabaari jatkuu uusin jaksoin 19. syyskuuta – nähtävillä vain C More -suoratoistopalvelussa


Tulevalla Rantabaarin viidennellä kaudella aiemmista tapahtumista on kulunut tovi. Krista (Emilia Jansson) on vihdoin valmis uuteen rakkauteen, jota joskus on vähän liikaakin tarjolla. Suvi (Jaana Joensuu) nauttii uusperheen arjesta Villen (Jaakko Wuolijoki) kanssa, mutta onko se kuitenkin hieman tylsää? 

Mainingissa on uusi yrittäjä, joka on todellinen yllätys Anssille (Matti Leino). Trissa-pizzerian omistaja Johanna (Sani Aartela) tarttuu tuon tuosta mikkiin ja viihdyttää asiakkaitaan Tina Turnerinbiiseillä. Pizzerian henkilökuntaan on värvätty Akseli (Jasper Koivisto) ja Friida (Sara Nurmi). Lara (Anni Grönberg) viihtyy mallintyössään, mutta Jannea (Hemmo Karja) kutsuvat muutoksen tuulet. 

Luukaksen sisko Iiris (Saara Kaskilahti) saapuu Helsinkiin ystävänsä Mimosan (Joanna Wallinheimo) kanssa, ja seurassa onkin tuossa tuokiossa Eemeli (Samuel Glassar). Rantabaarin tiskillä nähdään myös muun muassa Venla (Jessica Öystilä) ja jo aiemmilta kausilta tutut Oskari (Ilkka Olavi) ja Mikael (Jarno Jussila) sekä tunnemyrskyjen ristiaallokkoon luotsaavat uudet Olavi (Misa Nirhamo) ja Patrik (Ilkka Hautala). Sarjaa esitetään neljä jaksoa viikossa ja uudet jaksot julkaistaan maanantaisin. Tämä C Moren alkuperäissarja alkaa pyörimään 19. syyskuuta vain C More -suoratoistopalvelussa.

Lähde ja kuva: C More

SUOSITUIMMAT