Renne Korppilasta eronneen Iida Ketolan jättiyllätys – muuttaa maalle


Iida Ketola kertoo ostaneensa talon maalta. Tilalle naisen seuraksi muuttaa kesäkuussa myös kolme lammasta sekä kanoja.

Kampaajana työskentelevä Iida Ketola toteuttaa avioeronsa jälkeen suuren unelmansa ja muuttaa pääkaupungista maalle. Tuoreessa Instagram -julkaisussaan ex-radiojuontaja Renne Korppilasta eronnut Ketola kertoo ostaneensa itselleen vanhan hirsitalon, johon kuuluu navetta.

– Ostin tänään kuparipannuja kirpparilta ja talon landelta. Mun biologinen kello on ilmeisesti lammaskello, koska tuntu etten enää pysty mitenkään päin elämään onnellista elämää ilman lampaita. Siksi oli ostettava hehtaari maata, 1800-luvulla rakennettu hirsitalo ja navetta. Valdemar, Tyyne ja Tellervo muuttaa mun luokse kesäkuun alussa, kanat tulee sitten viimeistään juhannusviikolla kun kanala on (toivottavasti!) valmis. Saa onnitella, Iida kirjoittaa Instagramissa jakamansa kuvan yhteydessä.

Kuvassa Ketola poseeraa kauppakirjat käsissään.

Ketola on julkaissut kotinsa ympäristöstä kuvia Instagram Stories -osiossa. Kuvissa näkyvät muun muassa pihaa koristavat näyttävät kukkapensaat.

– Kuka muistaa ku kyselin instassa et voinko ostaa talon sillä perusteella et siinä on upeet pionit pihassa?!?! No ne on nykyään mun pioneja, hehkuttaa nainen kuvatekstissä.

Tiluksiin kuuluu paljon pihaa, eikä naapureista tule olemaan häiriötä. Lähimmän naapurin nainen on merkannut kuvaan kauas pellon toiselle puolelle.

– Pihaa on niin maan perk***esti, mut ns. eduista harvoin saa nauttia yksin, sillä peurat pöllii omenat, supikoirat/peurat/linnut marjat. On mulla sentään kasvihuone! Ja jos kanat edes sillon tällön antaa muniaan, ni se riittää mun omavaraisuudeks.

Uuden kotinsa sijaintia Ketola ei aio lukuisista uteluista huolimatta paljastaa. Julkaisun kommenttikenttään on kertynyt runsaasti ihastuneita onnitteluviestejä.

Kuva: Instagram/ogiidaketola

SUOSITUIMMAT