Rikosmedia: Aki Manninen tilasi kyseenalaisia lääkkeitä


Viime toukokuussa lukuisat mediat uutisoivat, miten hyvinvointivalmentaja Aki Manninen oli saanut syytteet dopingrikoskokonaisuudessa.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus tiedotti torstaina jutun vihdoin edenneen, kun asiassa ainoana syytettynä oleva Manninen oli toimittanut käräjäoikeudelle suostumuksensa niin sanottuun kirjalliseen menettelyyn.

Myöntymisen myötä julkiseksi tulleesta haastehakemuksesta selviää, että Mannista syytetään dopingrikoksen lisäksi myös lääkerikkomuksesta.

Rikosmedia.fi-uutissivuston Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta saamasta haastehakemuksesta selviää, että Manninen on yrittänyt tilata 50 kappaletta Finaas 1mg -tabletteja, jotka sisältävät finasteridia. Finasteridia käytettään muun muassa hoitona miestyyppiseen kaljuntuumiseen.

Lisäksi Manninen yritti tilata 10 kappaletta sildenafiilia vaikuttavana aineena sisältäviä Cenforce 100 mg -tabletteja, 10 kappaletta tadalafiilia vaikuttavana aineena sisältäviä Vidalista 20 mg -tabletteja ja 10 kappaletta tadalafiilia ja dapoksetiinia vaikuttavana aineena sisältäviä Super Vidalista -tabletteja.

Niin sildanafiili, tadalfiili kuin dapoksentiinikin ovat erektiolääkkeitä.

Lue koko Rikosmedia.fi-sivuston juttu tästä!

SUOSITUIMMAT