Rita Niemi-Mannisen tunteikas parisuhdetilitys: ”Mitä meille tapahtuu?”


Rita Niemi-Manninen ja hänen aviomiehensä Aki ovat avoimesti kertoneet julkisuudessa lapsiperhearjen haasteista. Tunnettu pariskunta on halunnut tuoda esiin, ettei elämä ole ruusuilla tanssimista Instagramin täydellisten kuvienkaan takana.

Nyt Rita on paljastanut seuraajilleen perusonnelliselta vaikuttavan parin välien olleen jo melkoisen tulehtuneessa pisteessä.

– Viime viikot ovat olleet jotenkin erityisen haastavia meidän parisuhteelle. Paljon töitä, Donnan nukkumishaasteet, sen mukana tuomat valvomiset ja katkonaiset unet viikkojen ajan ja arjen väsymys… Ollaan molemmat olleet todella väsyneitä ja kotona on ollut räjähdysherkkää. Ollaan oltu riitojen jälkeen todella surullisia ja ollaan mietitty, että mitä meille oikein tapahtuu? Rita selostaa.

Keskiviikkona pariskunnan väleissä oli kuitenkin viimein tapahtunut odotettu käänne. Rita ja Aki olivat viimein ehtineet viettää rauhallisen hetken kahdestaan Donna-tyttären ollessa päiväkodissa.

– Pitkästä aikaa tuntui kuin suhteen alkuaikoina, siltä kun sen oikean rinnalla tuntuu. Pitkästä aikaa saatiin kunnon yhteys ja se poiki myös rauhallisen ja rakkauden täyteisen kiireettömän lemmenhetken. Kyse ei ollut vain seksistä, vaan siihen hetkeen tuli nyt mukaan aito herkkyys, läsnäolo ja suunnaton rakkaus toista kohtaan.

Rita haluaakin toivottaa kaikille lapsiperhearjen haasteiden kanssa painiville voimia.

– Nämä pienet ihmiset vaativat paljon, mutta ei anneta väsymyksen ja turhautumisen rikkoa parisuhdetta.

SUOSITUIMMAT