Ruokakaupassa tapahtui uskomaton välikohtaus Hyvinkäällä – koira selvitti tilanteen


Poliisi on tiedottanut Hyvinkäällä 29. marraskuuta tapahtuneesta anastuksesta.

Kaupan myyjä oli huomannut, että mieshenkilö oli tunkenut ison kasan juustoa takkinsa alle selkäpuolelle. Kassalla asiakas oli kuitenkin maksanut vain yhden juomatölkin.

Miehellä oli ollut seuranaan toinen mieshenkilö, joka on myös epäiltynä samaisesta rikoksesta. Tämä oli juossut kaksikon käytössä olleen auton luo kaverin ollessa kassalla. Kun myyjä oli puuttunut tilanteeseen, miehet olivat lähteneet juoksemaan karkuun.

Osallistu arvontaan ja voita 8000€ arvoinen aurinkosähköjärjestelmä

Paikalle hälytetyt poliisit lähtivät etsimään kaksikkoa poliisikoira Köpin avustuksella. Epäillyt saatiin lopulta kiinni noin puolentoista kilometrin juoksukilpailun jälkeen.

Kävi ilmi, että juustoa oli anastettu käsittämätön 50 kilon määrä. Osa saaliista löytyi kaksikon auton tavaratilasta ja osa maastosta. Koko satojen eurojen satsi todettiin myyntikelvottomaksi.

– Kaksikko otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä ja kuljetettiin Hyvinkään poliisivankilaan. Toisen miehistä epäillään syyllistyneen myös niskoitteluun poliisia vastaan sekä maahantulokiellon rikkomiseen, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto Itä-Uudenmaan poliisista.

SUOSITUIMMAT