Saaristo Open 2020Kesä sai upean päätöksen Kaarinassa kun Saaristo Open tarjoili parastaan kokonaiset kolme vuorokautta.

Lavalle nousi jälleen kova kattaus kotimaan huippuartisteja. Lavalla nähtiin mm. Lauri Tähkä, Mikael Gabriel, Apulanta, Suvi Teräsniska, Michael Monroe, Vesala, Elastinen, Pyhimys, Neljä Ruusua, Kaija Koo, Popeda ja paljon muita.

Itse olin Saaristo Open VIP-hostina Suomen luonnollisesti kauneimman Emilia Kaskisen kanssa. Oli ilo hostata Saaristo Open Vipissä. Ihania kohtaamisia, loistavaa musiikkia ja ihanaa energiaa kokonaiset kolme päivää! Paljon näki tuttuja sekä tutustui uusiin ihmisiin. Kiitos kaikille paikalla olleille. Kelit oli myös kohdilllaan ja sää suosi festarikansaa.

Täytyy antaa vielä erityiskiitos tapahtuman järjestäjille. Pandemia-aika oli huomioitu todella hyvin ja asiakkaiden turvallisuus oli tapahtumajärjestäjille ensisijaisen tärkeää. Käsidesiä oli saatavilla kaikkialla ja asiakkaille jaettiin suojamaskeja. Lisäksi turvavälien varmistamiseksi oli tehty festarialueilla erityistoimenpiteitä.

Lisäksi tapahtuman juontaja Esko Eerikäinen muistutti yleisöä jatkuvasti turvaväleistä ja jos yleisö meinasi unohtaa niiden noudattamisen, pari kertaa keikat keskeytettiin muistutuksena annettujen sääntöjen noudattamisesta.

Toivoisin myös median kirjoittavan joskus kuinka hienosti tapahtuma-alalla toimitaan, kun välillä tuntuu, että tapahtuma-ala on saanut medialta kohtuuttomasti osakseen vain kielteistä huomiota. Täältä kuitenkin täydet pisteet loistavasta toiminnasta Saaristo Openille!

Haikea fiilis jättää kesä taakse. Jokaisella kesällä todellakin on oma tarinansa ja kesä 2020 tulee jäämään kyllä ikuisesti varmasti kaikkien mieleen.

Kiitos Kaarina kun annoit tälle erikoiselle kesälle niin hyviä muistoja ja hyvää fiilistä vielä pitkäksi aikaa. Jos tarvitset tapahtumaan Vip-hosteja niin ota yhteyttä!

Kuvat: Kotialbumi ja Saaristo Open Facebook.


VIRAALI-VIDEOITA


Tartu Ridgen tarjoukseen!

Tuplaamme ensitalletuksesi aina 100 euroon asti!SUOSITUIMMAT

Seiska: 42-vuotiaana menehtyneen Matti Silmun hautakivi eroaa joukosta – kuvalinkki

Suomi kohahti helmikuussa, kun supersuositun Yölinnut-yhtyeen perustajajäsen Matti Silmu menehtyi yllättäen kotonaan. Muusikko oli kuollessaan vain 42-vuotias. Nyt Vihdin...

Yle: Anni Sinnemäkeä epäillään virkarikoksesta

Yle on saanut selville, että Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäkeä epäillään virkarikoksesta. Esitutkinta kohdistuu Sinnemäen tekemiin poikkeamislupapäätöksiin Meilahden huvila-alueeseen liittyen.

Seiska paljasti Paula Vesalan salasuhteen – tunnettu elokuvantekijä

PMMP-yhtyeestä alun perin tunnetuksi tullut laulaja ja näyttelijä Paula Vesala, 39, on löytänyt uuden rakkaan, uutisoi Seiska. Seiskan mukaan...

MTV: Näin Niko Ranta-ahon sisko puhui oikeudessa – 9v linnatuomio uhkaa!

Niko Ranta-ahon sisko on ajautunut kanssasyytetyksi veljensä tehtailemassa huumevyyhdissä. Katiska 1 -rikoskokonaisuuden käsittely on taputeltu, mutta kakkososaa puidaan parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa. Naista...

Työntekijä lukitsi vahingossa pankkien ovet ympäri Suomen yhdellä napin painalluksella

Kimmo-niminen mies on kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä töissä tekemästään melkoisesta mokasta. Hän selostaa toimineensa erään ison vakuutus- ja pankkipalveluita...

Aki ja Rita Mannisen 2v tyttärellä ökysynttärit – ”menisivät häistä”

Rita Niemi-Manninen on jakanut Instagramissa kuvia Donna-tyttärensä kaksivuotissyntymäpäiviltä. Otoksissa näkyy hulppeat puitteet. Heliumtäytteisiä ilmapalloja on tilattu massiivisuudesta päätellen satoja.

”Romutransu” Markku Kuotesaho pääsi läpi – näitä julkkiksia suomalaiset äänestivät kunnallisvaaleissa

Eilisten kunnallisvaalien suurimmat ääniharavat ovat poliitikkoja, mutta myös monia julkkiksia valittiin valtuustoihin ympäri Suomea. Kunnallisvaalien voittajapuolue on kokoomus, joka...