Salkkaritähti Maarit Poussa kertoi häpeävänsä käytöstään ravintolassa – alkoholilla vaikutus asiaan


Näyttelijä Maarit Poussa, 50, vieraili Vaarallinen keski-ikä -podcastin uusimmassa jaksossa, jossa hän kertoi yllättyneensä käytöksestään illallisella.

Viime syksynä Maarit osallistui rapujuhliin, jotka pidettiin ravintolassa Helsingissä. Ruokailun jälkeen tarjoilija tuli kysymään, miltä maistui. Maarit oli hämillään tillikastikkeen väristä, joka muistutti hänestä elintarvikevärin neonsävyä.

– Minulla tuli siitä sellainen myrkkyfiilis, että myrkky näyttää tältä ainakin jossain Lumikki ja seitsemän kääpiötä (-sadussa). Ihan oikeesti, tähän on kaadettu myrkkyä tähän mun kalan päälle.

Tässä vaiheessa alkoholia oli nautittu jo lasillisen, jos toinenkin.

– Minulla oli joku käsittämätön tarve ruveta pätemään siinä. Myönnän, että alkoholilla saattoi olla osuutta asiaan. Oliko minulla vähän tärkeä olo, että oli niin viimeisen päälle kaikki jutut ja olin vähän hienosti siinä pitkästä aikaa päässyt kylille?

– Kun tajusin seuraavana päivänä sen kaikista pahimman mokan, mihin tämä homma liittyi. Se oli se, että olin kutsuttuna vieraana siinä pöydässä. Minä en maksanut niitä rapuja, enkä pisaraakaan.

– Ihan hirveä kokemus tajuta, en ole vieläkään toipunut siitä ja siksi kerron siitä.

Maarit pyysi ystäviltään anteeksi käytöstään.

SUOSITUIMMAT