Sointu Borg julkaisi yhteiskuvia autistisen Topi-veljensä kanssa ja kertoi Kirjolla-sarjan palautteesta


Yrittäjä Sointu Borg, 30, lisäsi muutama päivä sitten sometililleen kaksi iloista kuvaa, joissa on mukana hänen veljensä Topi Borg, 28. Julkaisun tekstissä hän kertoi uudesta Kirjolla-sarjasta, jonka yksi päähenkilöistä on Topi:

”Haluan kerran vielä nostaa hattua sarjan päähenkilöille. Vaatii älytöntä rohkeutta avata omia kokemuksiaan ja haasteitaan koko kansan edessä. Topin toive sarjan suhteen oli, että ”joku oivaltaisi jotain”. Se on varmasti saavutettu jo tässä vaiheessa matkaa, vaikka työ tietoisuuden lisäämisestä on vasta alussa.

Kiitos kaikista viesteistä! Lupaan myös välittää teidän terveiset ja palautteet Topille.

Ohjelman ulostuloa ehdittiin jännittää melkeen vuosi. Vastaanotto on ollut älytön ja kaikki teidän viestit on ollu todella silmiä avaavia ja merkityksellisiä. Oon oppinut itsekin paljon uutta, autismista kun oppii aina lisää, mikä on mahtavaa.

Kiitos Yle ja Fremantle Finland. Niin kuin Puoli seitsemän -ohjelmassa mainitsin, tällainen ohjelma oltaisiin tarvittu jo aikoja sitten. Toivottavasti tän tyyppisiä saadaan vielä rutkasti lisää. Kirjolla tulee varmasti toimimaan alkusysäyksenä vielä monelle hienolle asialle.”

Tsekkaa postaus kuvineen alta tai Instagramista. Toisen otoksen näet klikkaamalla julkaisun päällä olevaa nuolta.

SUOSITUIMMAT