Sampo Kaulanen kertoi erikoisista tempauksista, joita teki kauppiasvuosina


Jounin kaupan myynyt yrittäjä Sampo Kaulanen, 43, julkaisi sometililleen kaksi kuvaa ja muisteli niiden yhteydessä tempauksia, joita teki ollessaan kauppias:

– On niitä ollu kyllä eeppisiä reissuja. Mulla tuli yks ilta sohvalla idea et ”jos 50k tykkää päivityksestä, jossa olen hassu vaateparsi päällä niin Poljen jäämerelle se päällä”. Ei muuten menny kauaa ko oli 50k täynnä ja hääty alkaa suunnitteleen pyöräreissua Norjaan!

– Nokkelana poikana ristin reissun Hullun Polkasuksi ja loppu oli historiaa. Siitä tuli suosittu tapahtuma, joka järkättiin kolmesti! Villi veikkaus et jos nyt tekis niin saattas paisahtaa vielä isommaksi.

– Toisessa kuvassa oli minun osamaksu mersu joka teipattiin sen näköseks että varmana somekyvyys oli taattu. Vastaavia sekoiluja on tullu tehtyä kymmeniä vuosien varrella. Jospa se nykynen kauppias jatkais perinteitä… Kannattaa ainaki yllyttää.

Tsekkaa päivitys kuvien kera alta tai Instagramista. Toisen otoksen näet klikkaamalla julkaisun päällä olevaa nuolinäppäintä.

SUOSITUIMMAT