SDP:n kansanedustajan rakas auto varastettiin: ”En vaadi mitään…”


Kansanedustaja Hussein al-Taeen (sd.) auto on varastettu maanantaina aamuyöllä.

Al-Taee julkaisi tiistaina somessa tunteellisen vetoomuksen, jossa hän pyytää varasta palauttamaan ”silmäteränsä”. Al-Taee kertoo rakastavansa autoaan, josta on pitänyt erittäin hyvää huolta. Hän sanoo autoa myös terapiaprojektikseen, jonka parissa hän voi sulattaa päivän myötä tulleet murheet ja surut.

Al-Taee ei vaadi auton varastaneelle taholle mitään rangaistusta, jos hän saa sen takaisin ”tankki täynnä, ilman naarmun naarmua ja täysin kunnossa”.

Alla päivitysteksti ja kuva autosta.

”Hei sinä, joka varastit silmäteräni pihaltani Vantaan Myyrmäestä 16.8 aamuyöllä, jos palautat autoni tankki täynnä, ilman naarmun naarmua ja täysin kunnossa, niin en vaadi sinulle henkilökohtaisesti rangaistusta. Lainvalta tekee sinulle mitä tekee autoni varastamisesta, mutta minä en vaadi mitään. Kunhan palautat auton paikalleen.

Tämä auto on minulle rakas. Olen työstänyt sitä ja laittanut siihen aina uusia alkuperäisiä BMW-osia kun niitä on jostain löytynyt tai kun on ollut varaa. Tämä auto on terapiaprojektini. Sulatan sen parissa päivän myötä tulleet murheet ja surut. En ole ehtinyt edes kunnolla nauttia sillä ajamisesta, ja nyt se on väärissä käsissä.

Poliisi tietää etsiä autoani, ja tämän ilmoituksen myötä jokainen ystäväni tietää etsiä autoani ja voi ilmoittaa siitä poliisille. Palauta se!”

Ylin kuva: Wikimedia Commons

SUOSITUIMMAT