Sean Conneryn luksuskartano oli myös James Bond -elokuvassa – osta pois!


Etelä-Ranskan rannikolla Nizzassa sijaitseva näyttelijä Sir Sean Conneryn luksuskartano oli mukana epävirallisessa James Bond -elokuvassa Älä kieltäydy kahdesti vuonna 1983, koska se kuvastaa mainiosti mestarivakooja James Bondin maailmaa.

Connery oli ensimmäinen Ian Flemingin luoman James Bondin esittäjä elokuvissa ja häntä pidettiin vuosikymmenten ajan ainoana ”oikeana” James Bondina. Virallisista Bond-elokuvista Conneryn tähdittämiä ovat Salainen agentti 007 ja tohtori No, Salainen agentti 007 Istanbulissa, 007 ja Kultasormi, Pallosalama ja Elät vain kahdesti.

Bond-elokuvien jälkeen Connery on esiintynyt erilaisissa rooleissa, joista hän on saanut myös alan arvostetuimpia palkintoja. Hän on voittanut yli 50-vuotisen näyttelijäuransa aikana mm. Oscar-palkinnon sivuroolista elokuvassa Lahjomattomat, kolme Golden Globe -palkintoa sekä lukuisia muita palkintoja ja tunnustuksia. People-lehti valitsi Conneryn lähes 60-vuotiaana maailman seksikkäimmäksi mieheksi vuonna 1989. New Woman -lehden mielipidekyselyssä hänet puolestaan valittiin vuonna 1999 vuosisadan seksikkäimmäksi mieheksi.

Conneryn luksuskartano sijaitsee Nizzassa yli 4 000 neliön tontilla ja sieltä löytyy mm. maisemoituja terasseja, nurmikenttää sekä merivesiallas vuorenrinteen reunalla, josta avautuvat huikeat näkymät Nizzan ranta-alueille ja Välimerelle. Tiluksilla on myös kaksi kahden huoneen vierastaloa ja koko tontti on eristetty aidoituksin.

Kartanon varsinainen päärakennus on rakennettu kivestä ja se noudattaa 1920-luvun klassista ranskalaista arkkitehtuuria. Rakennuksessa on viisi kerrosta ja siitä löytyy hissi sekä kattoterassi. Kartanon hulppeat viisi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta jakautuvat tasaisesti eri kerroksiin. Tietenkin talosta löytyy myös mm. pramea kuntosali, turkkilainen sauna, sisäuima-allas ja lukuisia muita luksusta tihkuvia yksityiskohtia.

Nyt Sean Conneryn upea kartano on myynnissä 30 miljoonalla eurolla. Jos siis haluat elää kuin James Bond konsanaan ja sinulla on siihen tarvittavat käteiset, ota yhteyttä kiinteistönvälitysyhtiö Knight-Frankin Edward de Mallet Morganiin.

Me muut voimme vain ihailla esittelyvideota ja kuvia tästä upeasta kokonaisuudesta.

Lähde: Top Ten Real Estate Deals

Kuvat: Knight-Frank

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT