Seiska: Aki Mannisen ja Ritan avioeroaikeet peruttiin – kutsui vaimoaan ”vanhan miehen Ladaksi”


Televisiosta tutut Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen nousivat eilen otsikoihin parisuhderiidallaan, joka sai Ritan harkitsemaan jopa avioeroa.

Kohu syntyi Ritan julkaistua Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoi pariskunnan jäätävästä riidasta liittyen tyttärensä kasvatukseen. Riidan aiheutti lapsen siirtyminen nukkumaan omaan sänkyyn, ja Ritan mukaan asian vesittyi Akin takia, joka otti tytön takaisin parin sänkyyn jo yhden yön jälkeen.

Nyt Aki Manninen kertoi Seiskalle, että riita on saatu sovittua, vaikka hän kutsui vaimoaan ”vanhan miehen Ladaksi”. Akin mukaan kyseessä on vain vertauskuva.

– Rita on sellainen kuin vanhan miehen Lada, joka pihalta lähtiessä aina vähän ruopaisee. Eli niin sanottu ”pihakiukkuinen”, Aki selittää Seiskalle.

Vaikka riita on saatu sovittua, Rita on edelleen järkkymätön kasvatusmetodeista.

– Itse olen vakaasti sitä mieltä, että kun lapsen kasvatukseen liittyen jotain sovitaan, siitä on pidettävä kiinni, Rita sanoo Seiskalle.

Aki ei ole asiasta yhtä tiukkana.

– Meillä on iso sänky, kyllä sinne mahtuu. Vaikka itselläni oli vain puolen metrin tila, kun toisella puolella nukkui tytär ja toisella puolen Putin [perheen koira], otan tästä silti täyden vastuun. Iskä on kaikille kiva, hän sanoo Seiskalle.

Pariskunnalla on yhteinen yritys ja he ovat olleet naimisissa vuodesta 2015 lähtien. Heillä on vuonna 2019 syntynyt tytär Donna.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT