Seiska: Maisa Torpasta jälleen uusi rikosilmoitus


Kohukaunotar Maisa Torpan, 30, vastoinkäymiset eivät näy loppuvan.

Torppa avautui hiljattain somessa kiusaamisesta. Hän kertoi olleensa nuorena koulukiusauksen uhri ja että kiusaaminen on edelleen jatkunut aikuisena. Hän sanoi kokeneensa viime marraskuusta lähtien ”elämänsä helvetillisimmän ajanjakson, jossa aikuisten ihmisten tekemä kiusaaminen on saavuttanut sairaalloiset mittasuhteet”.

Torppa viitannee kommentillaan useisiin hänestä tehtyihin rikosilmoituksiin. Seiska uutisoi viime viikolla, että Torpan epäillään rikosilmoituksen perusteella uhanneen lasta sekä rikkoneen tämän vaatteita ja leluja teräaseella marraskuussa 2020. Seiskan mukaan tapaus on edennyt esitutkintaan.

Seiskan uutisen jälkeen Torppa kertoi Instagramissa, että kaikki ilmoittajan tekemät lastensuojeluilmoitukset ”on todettu aiheettomiksi”, ja että niistä ”on tehty automaattisesti rikosilmoitus”. Torppa myös kiistää käyneensä poliisin kuulusteltavana väitetyistä syytteistä.

Kohu Torpan yllä kuitenkin jatkuu edelleen, sillä eilen 3.10. Seiska uutisoi, että hänestä olisi hiljattain tehty jälleen uusi rikosilmoitus, tällä kertaa kunnianloukkauksesta liittyen hänen somekirjoituksiinsa.

Lue myös: Maisa Torppa paljasti, miksi työsuhde lentoyhtiöön päättyi: ”Kaduttaa”

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT